PNR Merchandising
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een bijbaan met kinderen? Check dan zeker deze bijbanen!

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en vind je het super leuk om met kinderen te werken? Of ben je misschien wel student pedagogiek en wil je wat ervaring opdoen met het werken met kinderen? Ga dan zeker eens op zoek naar een bijbaan waarbij je bijvoorbeeld naast je studie wat kunt bijverdienen met het werken met kinderen! Met onderstaande tips kun jij snel op zoek gaan naar een geschikte plek!

Werken als oppas

Ben je goed met kinderen of heb je een groot gezin met veel jonge kinderen? Ga dan babysitten! Je kunt vaak gemakkelijk geld verdienen met babysitten. Daarnaast kun je ook regelmatig aan school werken als dat nodig is. Meestal werk je natuurlijk ’s avonds, als de kinderen naar bed zijn, maar je kunt net zo goed overdag oppassen! Het bedrag dat je verdient, verschilt uiteraard van gezin tot gezin. Er zijn meestal veel plekken waar je snel kunt beginnen met oppassen. Het mooie van deze bijbaan is dat je vaak een speciale band kunt opbouwen met je oppaskinderen.

Werken bij naschoolse opvang

Naast dat je lekker wat bijverdient, doe je met een bijbaan bij een naschoolse opvang meteen relevante werkervaring op die aansluit bij je opleiding! Met een bijbaan bij een naschoolse opvang ben je onder andere bezig met kinderen en de begeleiding, de zorg en vooral ook de ontwikkeling van kinderen. Vaak kun je daarnaast bij een naschoolse opvang creatieve activiteiten met de kinderen doen of kun je spelletjes doen.

Werken op kinderboerderij

Op een kinderboerderij kom je natuurlijk altijd kinderen tegen. Daarom is het werken op een kinderboerderij een super leuke manier om iets bij te verdienen en tegelijkertijd met kinderen te werken. Houd je daarnaast ook van het werken met dieren? Dan is het werken op de kinderboerderij een ideale bijbaan voor jou! Houd jij van dieren en weet je alles van het welzijn en de verzorging van dieren? En vind je het leuk om daarnaast elke dag met kinderen bezig te zijn. Dan is het solliciteren bij een kinderboerderij de moeite waard.

https://www.dakkindercentra.nl/buitenschoolse-opvang-bso/

Gerelateerde artikelen

Een huurhuis vinden

Tips om je kerstdecoraties huisdier proof te maken

Wat is DaaS en waarom maken steeds meer bedrijven er gebruik van?