PNR Merchandising
Image default
Aanbiedingen

Ruimte creëren zonder ruimte te gebruiken met lederen plankdragers

Je kent het probleem ongetwijfeld: je hebt veel spullen, maar geen goede of onvoldoende plek om deze op te bergen. Gelukkig hoef je lang niet altijd een kast neer te zetten, maar kun je ook gebruikmaken van planken, die je met trendy lederen plankdragers aan de muur bevestigt. Het fijne van lederen plankdragers is dat je er veel spullen op kwijt kunt, maar dat ze zelf nauwelijks ruimte innemen. Bovendien zijn de plankdragers van leer stevig, waardoor je erop kunt rekenen dat alle spullen veilig op hun plaats blijven staan.

Lederen plankdragers om je boeken uit te stallen

Het lezen van boeken vormt voor veel mensen een plezierig tijdverdrijf. Je kunt je heerlijk verliezen in spannende, interessante of huiveringwekkende verhalen en de wereld om je heen even helemaal vergeten. Het lezen van boeken betekent ontspanning en educatie tegelijk. De meeste boekenwurmen zijn maar wat trots op de door hen gelezen titels. Op een houten plank, ondersteund door lederen plankdragers, komen ze prachtig tot hun recht.

 

Andere leren producten

Een ruim assortiment plankdragers van leer vind je in webshop Bij Lien. Behalve deze items vind je er nog meer leren producten. Zo kun je er ook leren handgrepen kopen. Deze bevestig je bijvoorbeeld aan een kastdeur of -lade, om het meubel zo een unieke uitstraling te geven. Je kunt leren handgrepen kopen in verschillende maten, van S tot XL. De webwinkel levert ze inclusief moertje. Indien gewenst, kun je ook kiezen voor het kopen van leren handgrepen met luxe bouten.

Kies een cadeautje voor jezelf of eentje om weg te schenken

Webwinkel Bij Lien werd opgericht door een enthousiaste dame met een passie voor wonen en alles daaromtrent. Haar doel? Jou inspireren en je voorzien van unieke woonaccessoires waarmee je van je huis een echt thuis kunt maken. De accessoires zijn stuk voor stuk betaalbaar en zijn niet alleen leuke cadeautjes voor jezelf, maar ook om weg te geven.

Gerelateerde artikelen

Headshopproducten van de beste kwaliteit vind je bij 24high.nl

De meest unieke cadeaus voor 2022 op een rijtje

Dit moet je doen als je langer wilt genieten van jouw zomeravonden!