PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

Kies voor betonnen megablokken van deze specialist als veelzijdige oplossing

Wanneer je op zoek bent naar een eenvoudige en zeer duurzame manier om wanden te creëren in een hal of loods, is het een goed idee om eens naar de betonnen megablokken van Cementbouw uit Cruquius, nabij Haarlem, te kijken. Dit bedrijf biedt namelijk praktische betonblokken aan in vele verschillende vormen en maten, waarvan sommige uitvoeringen erg sterk doen denken aan lego. Net als dit wereldwijd populaire speelgoed zijn de blokken erg gemakkelijk stapelbaar. Daardoor is een wand binnen een mum van tijd opgebouwd, en wanneer nodig eenvoudig verplaatsbaar. De lego betonblokken zijn gemaakt van 100% gerecycled beton of eveneens gerecycled betongranulaat en zijn keer op keer te gebruiken, waardoor ze ook nog eens erg duurzaam zijn.

Ga je voor blokken met of zonder noppen?

Je hebt bij dit bedrijf de keuze uit megablokken in verschillende maten, bijvoorbeeld brede of juist smalle blokken. Verder kun je kiezen uit een variant met gladde bovenkant, of juist voor betonblokken met noppen, waarvan het uiterlijk zo doet denken aan lego. De noppen zorgen voor extra stevigheid bij het stapelen, waardoor ze opgestapeld kunnen worden zonder gebruik van bevestigingsmateriaal. Daardoor kunnen de wanden op ieder moment verplaatst of aangepast worden. De lego betonblokken zijn uitstekend geschikt als opslagruimte voor bijvoorbeeld bouwmaterialen. Daarnaast worden ze vaak gebruikt voor het creëren van een grondkering. De mogelijkheden zijn zeer veelzijdig!

Neem contact met deze expert op wanneer je vragen hebt

Ben jij op zoek naar betonnen megablokken om te gebruiken binnen jouw bedrijf? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Cementbouw uit Cruquius vind je ongetwijfeld de blokken die je nodig hebt om wanden, grondkeringen of opslagplaatsen te creëren. Wanneer je vragen hebt over de lego betonblokken van dit gespecialiseerde bedrijf, neem je gerust contact met ze op via hun website. Het team van deze specialist staat je graag te woord, en helpt je uitgebreid om te bepalen welke blokken jij nodig hebt.