PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

Laat een zeer duidelijke bouwkundige tekening opstellen

Voordat u daadwerkelijk start met een bouwproject, wilt u eerst allerlei zaken uitzoeken. Laat bijvoorbeeld een bouwkundige tekening maken. Als u dit laat doen door DDC Consulting, dan is deze tekening helemaal compleet. Verder berekent DDC Consulting ook graag de stichtingskosten voor u. Zo weet u precies wat het bouwproject u gaat kosten, en echt alle kosten worden daarin meegenomen. Verder geeft men u graag persoonlijk advies op basis van de bouwkundige tekening en het berekenen van de stichtingskosten.

De stichtingskosten van een bouwproject

Een bouwproject gaat u behoorlijk wat geld kosten, dus dan wilt u goed weten wat de precieze kosten zijn. U moet bijvoorbeeld een bouwkundige tekening laten maken. Verder moet u natuurlijk betalen voor het inkopen van materialen en voor het personeel. Alle mogelijke kosten worden meegenomen als u de stichtingskosten laat berekenen door DDC Consulting. Zo weet u precies wat de verbouwing u gaat kosten. Als u dan ook nog een bouwkundige tekening laat maken, dan weet u ook nog eens hoe u kunt voldoen aan NEN-normeringen en andere wetten en regels. De bouwkundige tekening bevat namelijk niet alleen afmetingen, maar ook mogelijkheden voor de indeling van uw nieuwe gebouw, en de maximale gewichten die uw vloeren en muren kunnen dragen.

Ontvang de beste adviezen

Als u een bouwkundige tekening laat maken, of de stichtingskosten laat berekenen door DDC Consulting, dan krijgt u niet alleen een overzicht van de kosten en van alle data, maar ook ontvangt u goede adviezen naar aanleiding van de tekening en het kostenoverzicht. U gaat dan met een goed gevoel het bouwproject in. Heeft u toch nog vragen? Vraag dan om meer informatie. De specialist geeft u dan alle informatie die u nodig heeft.

https://www.ddc.consulting/