PNR Merchandising
Dienstverlening

Tijdens speeddaten Utrecht ontmoet je leuke singles

Je woont in Utrecht of omgeving en zoekt een fijn maatje of vaste partner? Kies dan voor speeddaten Utrecht met Search4Love! Speeddaten is een super goede manier om andere singles te ontmoeten, waar je dan een gezellige avond mee beleeft. En je maakt natuurlijk kans om een leuke toekomstige partner te vinden.

Hoe gaat dat dan, speeddaten in Utrecht? Regelmatig organiseert Search4Love in Utrecht een speeddate avond, hier kan je je eenvoudig online voor aanmelden. Deze avonden zijn laagdrempelig, iedereen kan er aan meedoen. Vind je het spannend om alleen naar een speeddate avond te gaan? Neem dan gewoon een vriend of vriendin mee!

De dag van de speeddate

Is de dag van het speeddaten aangebroken? Trek je leukste kleren aan, spuit een lekker geurtje op en je bent er helemaal klaar voor. Een goede tip: verzin van te voren een aantal goede vragen die jij aan jouw dates wilt stellen. Bedenk slimme vragen, waarmee je iemand in korte tijd beter kunt leren kennen. En stel vragen over dingen die jij belangrijk vindt in het leven. Je bent nu super goed voorbereid om met meerdere singles te daten deze avond.

Tot 15 dates kan je hebben tijdens een speeddate avond van Search4Love. 15 kansen dus op het vinden van de ultieme liefde! Per date krijg je 4 minuten de tijd om vragen aan elkaar te stellen. Was het met een date gezellig en hadden jullie een leuk gesprek? Geef dan aan op de speeddate kaart (die je van te voren van Search4Love hebt gekregen) dat je deze date nog wel een keer zou willen ontmoeten. Wanneer de date hetzelfde over jou heeft ingevuld zijn jullie een match. Jullie kunnen vervolgens zelf op jullie gemakje uit gaan vinden of er voor jullie meer in zit met elkaar.

Liefde vinden door heel Nederland

Zou je liever op speeddate in Amsterdam gaan omdat je hier woont? Dat kan! Search4Love organiseert niet alleen in Utrecht speeddate avonden, maar in verschillende steden door het land. Want Search4Love gunt iedereen die fijne partner, dat lieve maatje en bovenal: liefde!

 

https://www.search4love.nl/