PNR Merchandising
Beauty en verzorging

Trouwringen: hoe kies u het perfecte model

Trouwringen spelen een van de belangrijkste rollen op uw huwelijksdag en zullen u uw leven lang bijblijven. Veel bruidsparen laten deze keuze echter tot het laatste moment wachten, waardoor ze in verwarring kunnen raken door het grote aantal opties. Daarom hebben wij enkele tips opgesteld om u te helpen bij het trouwringen kopen te Nijmegen. Bekijk ze!

 

Doe de aankoop op voorhand

Zelfs als u zich voorstelt welk model u wilt, kan het zijn dat het niet beschikbaar is in de winkel wanneer u daar aankomt. Ook kan het nodig zijn de maat van de ring iets te verkleinen, wat meer tijd zal vergen.

Als u besluit een ring te laten graveren, dan moet u dit ook van tevoren regelen en de details met de juwelier bespreken, want ook dit werk zal enige tijd in beslag nemen. U wilt zich in de laatste dagen voor de bruiloft geen zorgen meer maken of uw ringen wel op de juiste dag klaar zullen zijn.

 

Comfort en stijl

Beslis over de stijl van u trouwring. Een eenvoudig ring ontwerp is handiger in het dagelijks leven, vooral als u veel met uw handen moet werken. Trouwringen mogen niet te zwaar zijn of opvallende details hebben die aan uw haar kleven of uw dagelijkse activiteiten hinderen.

De stijl van de ring moet gematigd klassiek zijn, zodat hij zowel in een spijkerbroek als in een avondjurk past, en hij ziet er ook na 20 jaar huwelijk nog geschikt uit, zodat u hem levenslang met trots kunt dragen.

 

Kies de ringen die bij u passen

Wanneer u trouwringen kopen te Nijmegen, denk er dan aan dat ze moeten passen bij de vorm van uw hand en vooral bij de dikte van uw vinger. Als u lange vingers hebt, kun u ringen van verschillende breedtes kiezen.

In het geval van korte vingers moeten brede ringen worden vermeden, omdat ze de vingers nog korter maken. Kies grote ringen ook zorgvuldig, want in sommige gevallen kunnen ze vreemd en ongepast overkomen.

Wees niet boos als u nu niet de ring kunt kopen waar u echt van droomt. U kunt uzelf altijd een plezier doen met een nieuwe ring van uw dromen op uw huwelijksverjaardag en de originele trouwringen vervangen door nieuwe.