PNR Merchandising
Image default
Beauty en verzorging

Kies voor gerenommeerde en professionele wimper-verzorgingsproducten

Als je jouw wenkbrauw- en wimper-verzorgingsproducten bij Andmetics besteld, dan vind je een uitgebreid assortiment aan professionele verzorgingsproducten van de beste kwaliteit! Het maak niet uit of je nu op zoek bent naar verf, verzorgende serums of borstels voor je wimpers: in deze uitgebreide en gerenommeerde webshop vind je altijd de juiste, professionele wenkbrauw- en wimper-verzorgingsproducten om jouw eigen wenkbrauwen en wimpers én de wimpers en wenkbrauwen van de klanten in jouw salon op de juiste manier te behandelen!

Je hebt de keuze uit diverse startpakketten vol professionele producten

Andmetics biedt een zeer uitgebreid en afwisselend assortiment aan, bestaande uit diverse producten van topkwaliteit! Deze producten zijn onder meer te vinden in de Douglas! Daarom weet je zeker dat je in deze webshop terechtkunt voor professionele wimper-verzorgingsproducten. Met deze uitgebreide lijn aan verzorgingsproducten voor wenkbrauwen en wimpers, kun je diverse behandelingen in een handomdraai kunt uitvoeren. Door te kiezen voor de wimper-verzorgingsproducten van dit professionele merk, zorg je ervoor dat zowel de wimpers van jouw klanten als jouw eigen wimpers altijd in topconditie zijn! Zo bieden ze een:

  • Startpakket voor shaping;
  • Startpakket voor tinting;
  • Startpakket voor styling.

Deze mooie en uitgebreide startpakketten bevatten alles wat je nodig hebt voor diverse wenkbrauw- en wimperbehandelingen. Met deze professionele wenkbrauw- en wimper-verzorgingsproducten, zullen alle klanten uiterst tevreden jouw salon weer uitlopen! Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een wimperborstel, wimperverf of een verzorgende wimperserum: in de webshop van deze wimper- en wenkbrauwspecialisten vind je precies wat je nodig hebt en haal je altijd kwalitatief hoogstaande producten in huis!

Neem gerust contact op met de wimper- en wenkbrauwspecialisten voor meer informatie

Er is veel om uit te kiezen in deze uitgebreide webshop: andmetics-professional.nl! Weet je niet precies welke wenkbrauw- en wimper-verzorgingsproducten het beste bij jouw wensen passen? Neem dan gerust eens contact op met de specialisten en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

https://andmetics-professional.nl/