PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

Wanneer is het nodig een plat dak te renoveren?

Wanneer is een plat dak toe aan een renovatie? Wanneer het dak slecht onderhouden, rot of verzakt is, is het zeer waarschijnlijk dat het dak gerenoveerd moet worden. Denkt u dat dit bij uw dak het geval is en vraagt u zich af waar u voor een dakrenovatie plat dak terecht kan? Deze klus kunt u uit laten voeren door dakdekkersbedrijf Kewodak. Wij zijn hiervoor al meer dan 30 jaar de aangewezen specialist.

Vaak denken mensen dat een renovatie van een plat dak alleen de dakbedekking betreft. Maar dit is niet het geval. Ook zaken als de constructie, isolatie (indien aanwezig) en de afwatering dienen in ogenschouw genomen te worden. Daarom is het absoluut aan te raden voor deze klus een betrouwbare en ervaren specialist in de arm te nemen.

Wij komen bij u langs om de staat van uw dak grondig te inspecteren. Zo wordt door ons bepaald welke werkzaamheden allemaal nodig zijn om het dak weer in goede staat te krijgen. Wij spreken onze bevindingen met u door en geven er direct advies over. Wanneer u met ons in zee wilt gaan stellen we samen met u een contract op. Wij zijn niet van de contracten met haken en ogen. Bij ons kunt u een overzichtelijk contract verwachten zonder kleine lettertjes en met garantie op de dakbedekking en uitgevoerde reparaties. Bij ons heeft u zekerheid op onder andere de watervastheid van het dak, periodieke inspectie van het dak en klein onderhoud aan het dak. Wij nemen dus alle zaken voor u uit handen waardoor u zorgeloos kunt genieten van een droog en veilig dak boven uw hoofd.

Op Kewodak kunt u rekenen

Heeft u de dakdekker in Zoetermeer nodig? Geen probleem, Zoetermeer valt onder het werkgebied waar wij veel te vinden zijn. Vanuit Alphen aan den Rijn, waar ons bedrijf Kewodak gevestigd is, zijn wij meestal werkzaam in Zuid Holland, Noord Holland, ’t Groene Hart, de Randstad en Utrecht. Maar ook buiten deze gebieden kunt u ons zo nu en dan tegenkomen, wij rijden voor onze klanten ook gewoon een stukje verder.

Kewodak haalt het beste uit uw dak!

 

https://www.kewodak.nl/