PNR Merchandising
Aanbiedingen

Waarom je voor bedrijfskleding moet kiezen

Het hebben van de juiste bedrijfskleding is erg belangrijk. Je wil er natuurlijk voor zorgen dat jouw medewerkers in de juiste kleding aan het werk gaan. Zij zijn daarnaast het visitekaartje van jouw bedrijf, waardoor het essentieel is dat zij representatief zijn voor het bedrijf. Door middel van bedrijfskleding bouw zijn alle medewerkers direct herkenbaar. Ze lopen allemaal in dezelfde kleding, waar je eventueel het logo of de naam van jouw bedrijf op kunt laten borduren.

De juiste kleding het hele jaar door

Het is in de bouw belangrijk dat je jouw werknemers voorziet van de juiste werkkleding. In de zomer vindt men het fijn om in een t-shirt of een polo te kunnen werken. Je kunt elke werknemer standaard een polo of t-shirt met een werkbroek geven. In de winter kun je deze vervolgens uitbreiden met een sweater, vest, jack of softshell. Als je alle kledingstukken laat voorzien van jouw bedrijfslogo of -naam, is het voor iedereen herkenbaar bij welk bedrijf de werknemers werken.

Een bijkomend voordeel van werkkleding is dat men zich indirect verantwoordelijker voelt wanneer zij aan het werk zijn. Ze dragen namelijk de naam van het bedrijf op zich. Als ze iets doen wat niet mag, kan iedereen dit direct terug linken aan het bedrijf. Je kunt dus verwachten dat jouw medewerkers zich niet alleen meer verbonden voelen met het bedrijf, maar dat zij ook een groter verantwoordelijkheidsgevoel met zich meedragen.