PNR Merchandising
Image default
Onderwijs

Een taalcursus Frans afgestemd op uw specifieke behoeften

Efficiënt vergaderen met de relaties in Frankrijk en andere Franstalige gebieden. Het vergroten van de spreekvaardigheid om ook in het Frans goed te kunnen onderhandelen en nieuwe klanten binnen te halen. Het verbeteren van de schrijfvaardigheid oftewel in staat zijn zowel formele als informele brieven, mails en apps te schrijven en te beantwoorden. Wat uw doelstelling ook is van een taalcursus Frans, u bent van harte welkom bij The Square Mile!

Frans leren op alle niveaus bij The Square Mile

Waarom deze naam, vraagt u zich misschien af? The Square Mile – opgericht in 2002 – verwijst naar het slechts 3 vierkante meter grote financiële hart van Londen. In de historische wijk wordt op het allerhoogste niveau zaken gedaan. En zo ook bij taleninstituut The Square Mile. De opleiders zijn bijna allemaal native speakers. Met een achtergrond in het bedrijfsleven zijn ze uitstekend in staat u en uw medewerkers zakelijk en / of financieel Frans te leren. Afhankelijk van de al aanwezige kennis en vaardigheden kan gekozen voor niveau 1 tot en met 6. Is er geen of weinig ervaring met het Frans, dan raden we de A1 opleiding aan: niveau 1. Bij de hoogste klasse, C2 (niveau 6), is een goede beheersing van de Franse taal vereist en gaat het om het perfectioneren van de spreek- en schrijfvaardigheden.

Een taaltraining naar leerdoelen of vakgebied

We begonnen dit verhaal ermee: wat het leerdoel ook is, de taaltraining Frans wordt er 100% op aangepast. Aanvullend is het belangrijk te weten dat klanten van The Square Mile afkomstig zijn uit alle denkbare vakgebieden. Met andere woorden de cursus Frans wordt zo ingericht dat er een directe aansluiting is met uw branche. Termen, formuleringen en gebruiken die specifiek horen bij de gezondheidszorg, ICT, zakelijke dienstverlening of welke sector dan ook komen aan bod. De werkpraktijk van alle dag, geldende normen en waarden in de bedrijfstak en uw firma vormen het uitgangspunt.

Flexibiliteit als basisregel

The Square Mile is een flexibele organisatie. De taalcursus Frans kan in company plaatsvinden. Dit is met name handig als het een grote groep deelnemers betreft. Geeft u de voorkeur aan een online training? Natuurlijk is dat mogelijk. Soms wordt een opleiding Frans op vaste dagen onder werktijd gegeven. In andere gevallen is sprake van een per week wisselend rooster. Dus ook wat cursusdagen en -tijden betreft hoeft u zich geen zorgen te maken, The Square Mile beweegt soepel met u mee! Is er haast bij dan wordt de training omgedoopt tot spoedtraining. Uw deadline is de deadline van de opleiding. U kunt er 100% op rekenen dat die gehaald wordt. De cursus Frans kan groepsgewijs en individueel gevolgd worden. Bij grote bedrijven is het vaak slim per team of afdeling in te schrijven.

Gerelateerde artikelen

Barista Cursus Nederland

Barista Cursus Nederland

Barista Cursus Nederland