PNR Merchandising
Image default
Eten en drinken

El Cafetín: Mobiele Espressobar Huren? Met Gecertificeerde

Table of ContentsDe Leukste Koffietentjes In AmsterdamWerken Bij CoffeecompanyBarista Inhuren – Little Cup Of Coffee – De Mobiele Espresso BarVacatures – 30mlVoor Bruid & Bruidegom • Café La Rue – Koffie Catering Op …

Een mooie, stoere Koffie-Eend voor op uw feest, partij, festival of beurs! De stoere Koffie-Eend van La Dolce Barista: een eye-catcher die overal zorgt voor herkenning, een praatje en vrolijke gezichten. In combinatie met heerlijke koffie dus onmisbaar op uw event! Deze mobiele koffiebar is een originele Citroën AZU250, een 2CV besteluitvoering.

Standaard beschikt de Koffie-Eend over één espressomachine. Dit kan worden uitgebreid tot twee machines, wat een capaciteit oplevert van ongeveer 250 koppen koffie per uur! Omdat de Koffie-Eend een ware eye-catcher is, past deze op de meest uitéénlopende feesten en evenementen. Zo heeft hij ervaring op diverse automotive events, bruiloften en festivals.

Espressobar huren met barista op locatieBeste barista op locatie inhuren bedrijven in Nederland

Onze drive is iedereen kennis laten maken met heerlijke koffie. Wij gebruiken daarvoor alleen hoogwaardige ingrediënten. Kwalitatieve Specialty Coffee’s, welke traceerbaar zijn naar de mooiste koffieplantages. Altijd vers geroosterd, waardoor de smaak het beste tot zijn recht komt. Mooie, pure en herkenbare smaken! Wij werken op basis van het aantal uren.

Baristas Inhuren En Boeken Voor Jouw Event – Showbird

Er kan dus onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze mobiele koffiebar. Uiteraard serveren wij diverse soorten koffie. Denk aan espresso, normale koffie, cappuccino en latte macchiato. Daarnaast zullen wij altijd diverse soorten thee verzorgen. Het mooie is dat u dus altijd vooraf weet wat het tarief is, zonder nacalculatie en verrassingen achteraf! Het genoemde tarief is een indicatie.

Wij maken graag een offerte op maat. Daarvoor zien graag uw reactie tegemoet! Deel deze pagina .

“Precies goed!? Nee, Ruud zoekt steeds naar de lekkerste mix. Zuurtje, bonen, maling, hitte, bekertje, water, druk, om maar een paar factoren te noemen. Ruud blijft gaan voor de allerbeste espresso, of welke variant dan ook. Fijn! Zijn brownies zijn zelfgemaakt, kraakvers en te lekker! Die maken zijn coffeebar helemaal af.

Voor Bruid & Bruidegom • Café La Rue – Koffie Catering Op …

038-4669338 Ben je op zoek naar mobiele koffiebar Rotterdam? Kaldi Mobiel beschikt over 11 mobiele espressobars en kan zeker wat voor je betekenen. Onze mobiele barista’s in de buurt van Rotterdam komen graag jouw kant op om je klanten of gasten van een goede kop koffie te voorzien. Als de Piaggio niet past op jouw event dan hebben we ook diverse koffiemeubels – barista training.

Grote kans dat je zo’n mobiele koffiebar ergens in de haven van Rotterdam, op een beurs, bedrijfsevenement of festival tegen bent gekomen. Graag maakt onze barista lekkere espresso’s en cappuccino’s voor jouw gasten of klanten. Vanuit een Kees van der Westen tweegroeps Mirage espressomachine maakt hij of zij elk gewenste koffie vers klaar.

De tot koffiebar omgebouwde Piaggio wordt vervoerd in een bus of op een aanhanger. Daardoor kunnen we overal terecht om koffie en thee catering op locatie te verzorgen. De Kaldi Mobiele koffiebar heeft een capaciteit van ongeveer 100 consumpties per uur, ongeacht het soort koffie wat gemaakt wordt. Of het nu een koffie verkeerd is, een cappuccino of een mooie latte macchiato.

Vacature (Junior) Barista Trainer – Koffieschool

Natuurlijk hebben al onze barista’s het SCAE Level 1 certificaat. Naast koffie schenken we ook thee en indien gewenst kan hij ook of Iced Cappuccino of (warme) chocolademelk meenemen. Zelfs een fris fruitwater is een optie. Verder zijn er verschillende opties voor iets erbij. barista workshop amsterdam. In overleg is bijna alles mogelijk.

Heb je interesse om een barista in te huren in de omgeving van Rotterdam, al dan niet met mobiele koffiebar? Vraag dan een offerte aan via het formulier en we komen snel bij je terug. Graag overleggen we de verschillende mogelijkheden met je voor het inhuren van een mobiele koffiebar Rotterdam.

Lijkt het je wat om deze leegte in te vullen? Vraag dan hier vrijblijvend informatie aan! .

Hoe Word Ik Een Barista? – Koffierevolutie.nl

Prijs Barista inhuren voor evenementen in NederlandEspressobar huren met barista op locatie

Je hospitality is in goede handen Je hebt, nadat de afspraken zijn gemaakt, er geen omkijken meer naar. De mobiele espressobar is ruim op tijd, vervolgens zetten we de bar of espressomachine op zijn plek, sluiten alles aan en richten de bar gezellig en efficiënt in. We doen dit al sinds 2011 en zijn inventief en creatief om voor elk probleem een oplossing te vinden op locatie.