PNR Merchandising
Image default
Bedrijven

Een keer wat anders

Goede filmproductie Rotterdam kan je berichten als je op zoek bent naar een bedrijf die voor jou kan filmen. De laatste tijd verdiepen wij ons enorm in drone beelden. Een drone is een soort klein helikoptertje met een camera daar aan vast. Deze kan vanaf de grond bestuurd worden vanaf een telefoon of afstandsbediening. Je krijgt hierdoor dus hele gave beelden omdat er vanuit de lucht wordt gefilmd. Zo kun je het hele plaatje van bovenaf bekijken. Drones worden vaak gebruikt voor paardenfilms of vakantiebeelden. Je hebt vast wel eens een stukje gezien waarbij het lijkt alsof je langs de berg zweeft. Dat is met een drone gemaakt.

Veel mogelijkheden

Wij filmen ook andere dingen, zoals optredens, bruiloften, covers en nog meer. Wij staan eigenlijk overal voor open, dus bericht ons gerust als je een voorstel hebt die niet op onze site staat. In zo’n geval denken we graag met je mee en zijn we eerlijk over wat we kunnen betekenen voor je. Zo houden we onze klanttevredenheid hoog, dat is erg belangrijk voor ons. Als je iets anders in je hoofd had, moet je dat dan ook vooral zeggen. Je kan het beter tijdens het filmen zeggen dan na het filmen. Tijdens het filmen kan er namelijk nog wat aan gedaan worden en dat kan achteraf helaas niet meer.

Wees wel voorzichtig

Er is niks leukers dan waardevolle dagen op beeld vastleggen. Zo hou je die prachtige herinneringen toch een beetje tastbaar. Zorg dat je ze goed en op een veilige plek bewaart, dus niet alleen op een laptop. Deze kan crashen en dan ben je alle beelden kwijt. Zorg dus dat je het op een harde schijf zet of op meerdere apparaten. Zo verklein je de kans dat er ooit iets verloren gaat. Hoe leuk is het als je later aan je kleinkinderen kan laten zien wat jij vroeger allemaal hebt gedaan? Het is goed om te vermelden dat de filmproductie Rotterdam niet verantwoordelijk is voor verloren materiaal.