PNR Merchandising
Eten en drinken

Gebak Bestellen van Brievenbusbanket.nl

Gebak Bestellen

Bij brievenbusbanket.nl kunt u ambachtelijk brievenbus gebak bestellen, zij hebben het ambachtelijk banket zó ontwikkeld dat het in brievenbus doosjes past en dus geleverd wordt door de brievenbus. Onze taart door de brievenbus is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kunt u tijdens het bestellen van uw brievenbus taartjes kiezen uit:

  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Haagsche Hopjes Banket
  • Chocolade Banket
  • Kaneel Banket

Deze verschillende soorten brievenbusgebak zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. De verschillende maten taartjes per post zijn; Normaal: één stuk ambachtelijk banket dat in een A6-formaat brievenbus doosje wordt verzonden, Large: twee stuks brievenbus taartjes dat in een A5-formaat brievenbus doosje wordt verzonden en Extra Large: vier stuks taartjes per post dat in een A4-formaat brievenbus doosje wordt verzonden. Ook is er de mogelijkheid om verschillende soorten gebak te combineren in verschillende maten brievenbus doosjes, dit noemt brievenbusbanket.nl een combinatiebox en u kunt uw combinatiebox kiezen op de website van brievenbusbanket.nl

Brievenbus Cadeau

Een gebakje bestellen bij brievenbusbanket.nl en laten bezorgen bij iemand is hét perfecte brievenbus cadeau dat u kunt versturen. Omdat u gratis een ansichtkaartje bij kunt voegen bij de bestelling met uw persoonlijke boodschap voor de ontvanger erbij zal deze het zeker waarderen om een heerlijk taartje met een kaartje te ontvangen.

Zakelijk Bestellen

Ook kunt u grotere zakelijke orders bij brievenbusbanket.nl bestellen, inmiddels heeft brievenbusbanket.nl hier uitstekende ervaring in en heeft zij al veel bedrijven gelukkig mogen maken met bijvoorbeeld relatiegeschenken maar ook de service voor het thuiswerkend personeel of collega’s. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van brievenbusbanket.nl, deze zal binnen twee uur antwoorden om al uw wensen door te bespreken en een offerte op maat te maken.

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen