Taart door de brievenbus

Brievenbusbanket.nl

Taartjes per post

Bij brievenbusbanket.nl besteld u ambachtelijke taartjes per post, wij hebben ons ambachtelijk banket zó ontwikkeld dat het in brievenbus doosjes past en dus geleverd wordt door de brievenbus. Onze taart door de brievenbus is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kunt u tijdens het bestellen van uw brievenbus taartjes kiezen uit:

Deze verschillende soorten taart door de brievenbus zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. De verschillende maten taartjes per post zijn; Normaal: één stuk ambachtelijk banket dat in een A6-formaat brievenbus doosje wordt verzonden, Large: twee stuks brievenbus taartjes dat in een A5-formaat brievenbus doosje wordt verzonden en Extra Large: vier stuks taartjes per post dat in een A4-formaat brievenbus doosje wordt verzonden.

Ook is er de mogelijkheid om verschillende soorten gebak te combineren in verschillende maten brievenbus doosjes, dit noemen wij een combinatiebox en u kunt uw combinatiebox kiezen op onze website. Ook voor de maand December hebben we een speciale combinatiebox met onze kerst specials!

Kerst Cadeautje Per Post

Een origineel maar vooral lekker kerst cadeautje op afstand kunt u het beste bij brievenbusbanket.nl bestellen. Wij hebben zorgvuldig speciaal voor de maand December twee ambachtelijke brievenbus taartjes ontworpen dat als kerst cadeau met gratis verzending door heel Nederland verzonden wordt. 

Zo kunt u bijvoorbeeld uw naasten verrassen met een heerlijk ambachtelijk gebakken banket door de brievenbus. Voeg er een gratis kaartje aan toe met persoonlijke boodschap en personaliseer het kerst cadeautje per post!

https://www.brievenbusbanket.nl/