PNR Merchandising
Image default
Industrie

Voor elke professionele toepassing spuitlijm in een drukvat

Wilt u professionele spuitlijm bestellen dat geleverd wordt in een functioneel en duurzaam drukvat? Canect biedt een uitgebreid assortiment aan spuitlijm en contactlijmen aan. Alle producten uit het assortiment worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. De spuit- en contactlijmen van deze specialist zijn dan ook aantoonbaar de beste op de markt. Het recyclebare drukvat voor spuitlijm of contactlijm werkt zeer prettig bij professionele toepassingen in meerdere industrieën.

Milieuvriendelijke verpakkingen

Deze lijmproducent werkt uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen en richt zich hierbij op duurzaamheid. Dit komt tot uiting in het gebruik van recyclebare verpakkingen en het constant innoveren voor de best mogelijke oplossingen voor elke toepassing. Door een herbruikbaar drukvat te bestellen uit het assortiment van deze internationale lijmproducent, bent u verzekerd van professionele spuitlijm of contactlijm voor uw project. Weet u niet welke lijm het meest geschikt is voor uw project? De specialisten werkzaam bij deze lijmspecialist adviseren u graag over de verschillende producten met unieke specificaties.

Voor verschillende industrieën

Deze lijmexpert ontwikkelt en produceert de beste oplossingen voor toepassingen in verschillende industrieën. U schaft professionele spuitijm in een recyclebaar drukvat aan voor onder andere de isolatie-industrie, de scheepvaartindustrie, de meubel- en interieurbouwindustrie en voor dakbedekking. Voor toepassingen bij dakbedekking, bestelt u de unieke EPDM-lijm van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor creëert u een zeer krachtige hechting voor een permanente en ijzersterke dakverbinding. Ontdek het aanbod aan lijmen of vraag deze specialist naar de ideale oplossing op maat.

Ontvang van deze specialist vrijblijvend advies

Plaats via de webshop uw bestelling of ontdek de mogelijkheden voor maatwerk. Deze specialist levert het drukvat met professionele spuitlijm of contactlijm onder het eigen label, maar indien gewenst, leveren zij ook onder een private label. Ontdek het unieke en hoogwaardige aanbod via de webshop van deze specialist of neem voor meer informatie contact op met de klantenservice.