PNR Merchandising
Marketing

Effectieve pr met behulp van dit event bureau nabij Amsterdam

Triple P Entertainment, een event bureau in de buurt van Amsterdam, is er voor pr in alle soorten en maten. Heb je een bedrijf in de entertainmentbranche en ben je op zoek naar doeltreffende promotie van een voorstelling, product of ander stukje entertainment? Triple P Entertainment is hét event bureau nabij Amsterdam dat je kan helpen een evenement op te zetten dat indruk maakt en zorgt dat je onthouden wordt. Door de juiste inzet van bijvoorbeeld sociale media of pers krijgt de promotie vervolgens een extra boost. Het kan allemaal geregeld worden door het event bureau gevestigd nabij Amsterdam. Maar ook om het event heen wordt aan de slag gegaan met effectieve pr.

Een voorbeeld: hoe zorg je voor meer dvd-verkopen?

Heb je een film geproduceerd die vele bezoekers naar de bioscoop heeft getrokken? Dan ben je goed bezig geweest. Maar nu de dvd uitkomt, is het doel om nogmaals het enthousiasme onder filmliefhebbers aan te wakkeren. Het aantal tweets over de meest spraakmakende scènes en favoriete personages is alweer afgenomen nu het langer geleden is dat mensen de film hebben gezien. Tijd om daar weer verandering in te brengen door de lancering van de dvd sterk onder de aandacht te brengen. Advertenties zijn hierbij niet genoeg. Event bureau Triple P Entertainment, gevestigd nabij Amsterdam, helpt met verdere pr. De pers wordt bijvoorbeeld aangesproken, een socialmediacampagne wordt gestart of levensgrote gelijkenissen van de hoofdpersoon worden door de stad verspreid. Ook komt er een wedstrijd om bij het grote evenement te mogen zijn; de exclusieve dvd-lancering.

Dit bureau zorgt voor een spraakmakend lanceringsevent

Het event bureau nabij Amsterdam heeft het allemaal geregeld. Relevante influencers zijn uitgenodigd, de locatie is passend aangekleed en divers entertainment op de avond zelf zorgt voor een goede sfeer. Alle gasten hebben een goodiebag met merchandise gekregen en maken foto’s met rekwisieten die bij de film passen. Binnen no-time is het event verschenen in diverse instagram stories en tweets en wordt de conversatie over het plot van de film opnieuw aangewakkerd. De mensen thuis zien hun favoriete influencer op het event en krijgen meteen zin om de dvd te kopen en te bekijken. De pers is aanwezig voor berichtgeving en dankzij slim betrokken sponsors hoeft het allemaal niet te veel te kosten.

https://triplepentertainment.nl