PNR Merchandising
Image default
Mode en Kleding

De beste trends op gebied van kinderkleding

Terwijl de trends bij kinderkleding veel lijkt op de trends bij kleding voor volwassenen zijn er een aantal verschillen. Zeker omdat kindermode veel speelser is en kinderen hun eigen draai willen geven aan de kleding die zij dragen. Ze bepalen hun eigen trends door te experimenteren met verschillende kleuren en materialen. Bij de kindermode trends staat comfort en speelplezier voorop. Benieuwd wat de trends van komend jaar zijn? Lees dan snel verder.

Pasteltinten

In de aankomende kindermode trends spelen pasteltinten een grote rol, voornamelijk bij meisjeskleding. Alles komt komend jaar terug in pasteltinten, of we het nou hebben over sweaters, petjes of sneakers, ze zijn de je van het komend seizoen. Vooral de kleuren lichtgroen, lila of lichtoranje gaan de basis vormen van iedere kindermode collectie.

Verschillende patronen

Een andere trend die op alle soorten kleding gezien gaat worden, zijn verschillende patronen. Kleding met asymmetrische vakken in verschillende kleuren en tie dye kleding wordt helemaal de trend van komend seizoen. Misschien wel leuk om te zien hoe kinderen deze verschillende patronen met elkaar combineren, dus laat ze zelf kijken wat zij leuk vinden. Een perfecte oefening voor zelfexpressie.

Denim

Denim is meer in dan ooit. Als je de destroyed denim al helemaal tof vond, hou je vast voor denim met verschillende kleuren en patronen op iedere pijp. Maar denim blijft niet alleen bij de broeken aankomend seizoen. De denimjassen zijn ook terug van weggeweest. Het leuke aan denim is, is dat er veel soorten fits en wassingen bestaan. Zo raak je er nooit op uitgekeken en kan je ieder kledingstuk op een andere manier combineren.

Comfortabel over alles

Dat kleding comfortabel moet zitten is een gegeven, maar aankomend seizoen komen er veel joggers en sweaters van jogstof in stijl. Joggingpakken hoeven niet alleen meer in de sportschool gedragen te worden. Er komt steeds meer kleding op de markt gemaakt van de stof van joggingpakken die er evengoed netjes en verzorgd uitzien. Voor kinderen zijn joggingspakken natuurlijk ideaal omdat ze lekker zitten en ze zich hierin vrij kunnen bewegen bij het spelen.

Welke van deze trends trek jij je kinderen komend seizoen aan?

https://www.vertbaudet.nl/meisje.htm