PNR Merchandising
Mode en Kleding

De juiste beha voor een grote cupmaat

Pijnlijke schouders, niet veel keuze, snijdende cups en weinig steun: vervelend! Je herkent het vast wel wanneer je een grote cup maat hebt. Het kan enorm lastig zijn om een goede beha te vinden die bij jou past. In deze blog geven we jou een aantal tips bij het vinden van de perfecte bh!

Soorten beha’s 

Je zult vast denken dat er genoeg keuze is in het kiezen van een beha. Toch vinden veel vrouwen niet de juiste! Onze tip is om je altijd te laten adviseren door een professionele verkoopster die jou helpt bij het vinden van de juiste maat en model. Je hebt namelijk verschillende soorten bh’s: bralette’s, triangel, beugel en noem maar op. Niet elke soort beha is geschikt voor jouw borsten.

Prima Donna BH

Jij of je vriendinnen zullen er vast wel al een thuis hebben liggen: een prima donna bh. Het meest bekende, luxe lingerie merk op gebied van grotere maten. De cup maten bij prima donna lopen wel op tot cup J. Naast een ruime keuze uit maten hebben zij ook een enorm breed assortiment. De prijzen liggen uiteraard wel iets hoger maar dit is het meer dan waard wanneer je al een langere tijd moeite hebt bij het vinden van een passende beha. 

Ondersteuning

Misschien wel het allerbelangrijkste: de juiste ondersteuning! Het is van belang dat je bij een grote cup maat een bh vind die je borsten genoeg ondersteuning geeft op de meest comfortabele manier. `Zorg ervoor dat de beugels van de beha niet in je borst prikken. Als je dit ervaart heb je namelijk de verkeerde maat gekozen.

https://dolcedonna.shop/collections/primadonna