PNR Merchandising
Mode en Kleding

Werken aan je zelfvertrouwen is werken aan jezelf

Ken je dat? Op een dag zit je opeens voor je uit te staren. Er gaan allemaal nare gedachten door je hoofd die je daarvoor nog niet waren opgevallen. Wat de oorzaak is weet je misschien niet eens, of je bent te laat om er iets aan te veranderen. Wat je wel weet, is dat je deze nare gevoelens niet wilt! Tijd om je zelfvertrouwen te verbeteren en terug te keren naar een versie van jou waar jij je fijn bij voelt.

Een eerste stap

De eerste stappen terug naar zelfvertrouwen zijn altijd gratis. Althans, op wat tijd na dan. Het begint namelijk met dingen doen! Je hoeft niet alles tegelijkertijd te doen, maar alles dát je doet draagt wel bij aan de herontwikkeling van je zelfvertrouwen. Stel doelen voor jezelf op in die gebieden waar je ontevreden in bent. Wil je nieuw werk, zorg dat je minimaal één sollicitatie per week doet. Wil je afvallen? Begin alleen al eens met rustig te joggen buiten. Het maakt niet uit hoeveel je doet, maar wel dat je iets doet. Je kunt discipline opbouwen, zelfrespect, en daarmee zelfvertrouwen.

Volgende stappen en mooie lingerie

Als je eenmaal op weg bent met je doelen dan kun je jezelf af en toe een boost geven. Verwar deze extraatjes echter niet met een vervanging van je doelen! Voor je het weet ben je anders weer terug bij af door jezelf tijdelijk blij te kopen. Het helpt het beste om jezelf iets te geven dat je doelen complimenteert. Bezig met afvallen? Ga eens kijken naar mooie lingerie. Mooie lingerie kan al veel doen aan je zelfvertrouwen, zodat je mooi en sexy voelt. Of misschien eet je een frietje één keer in de twee weken terwijl je verder gezond bezig bent. Solliciteren? Koop een mooi pak waardoor je misschien nog beter uit de verf komt. Deze dingen helpen het beste.

https://www.annavanrode.nl/lingerie/