PNR Merchandising
Vakantie

Activiteiten voor een weekendje in de Ardennen

De meeste mensen weten het wel al maar de Ardennen zijn de perfecte plek voor een ontspannen en relaxed weekendje weg. Het gevoel alsof je ver weg van Nederland in het buitenland zit, midden in de natuur. Toch zijn er ook genoeg activiteiten te doen en is relaxen niet het enige wat je in deze mooie omgeving kunt doen, wij geven je wat tips! In de Ardennen De Belgische Ardennen zijn vooral populair omdat het redelijk dicht bij Nederland ligt. Het ligt dan wel ook grotendeels in België maar toch is het deel van de Ardennen in Frankrijk en Luxemburg ook de overweging waard! De Ardennen staat vol met prachtige bossen en bergen waar je veel verschillende sporten kunt beoefenen. Van wielrennen tot wandelen en van mountainbiken tot survivallen, het kan allemaal!

Activiteiten Ardennen

Zoals hierboven benoemd zijn de Ardennen de ultieme plek voor sportliefhebbers. Wanneer je via het internet op zoek gaat naar activiteiten Ardennen komen er waarschijnlijk enorm veel resultaten. Maar wat is nu het leukste om te doen? Je kunt uit meerdere activiteiten kiezen, voor zowel volwassenen als voor kinderen, er zijn zelfs verschillende arrangementen. De meeste arrangementen bevatten outdoor activiteiten. Veel kiezen voor activiteiten zoals voor raften, survivallen, mountainbiken, wielrennen, of wandelen.

Bijzonder overnachten

Naast de verschillende activiteiten die de Ardennen biedt kun je er ook bijzonder overnachten. Zo kun je bijvoorbeeld slapen in een boomhut of vakantiehuis midden in de natuur. Er zijn ook veel verschillende (luxe) villa’s verkrijgbaar in de Ardennen, veel hebben luxe voorzieningen zoals een sauna of jacuzzi.

https://indardennen.be/activiteiten/