PNR Merchandising
Image default
Vakantie

Heerlijk kamperen en tot rust komen bij camping Le Parage

Camping Le Parage is een heerlijke, rustige en prachtig gelegen camping in Noordwijk. De camping grenst direct aan natuurgebied Hollands Duin, vandaar ook dat de camping de toepasselijke Franse naam Le Parage heeft gekregen. Dit betekent namelijk ‘streek achter de duinen’. Deze charmante camping is uitgerust met zo’n 34 kampeerplaatsen en 27 camperplaatsen. Bent u een strand- en natuurliefhebber en houdt u niet zo van grootschalige campings? Dan bent u bij camping Le Parage op het perfecte adres.

Alle kampeerplaatsen hebben een elektra aansluiting van 6 ampère, diverse watertappunten op de grasvelden en zijn allemaal voorzien van een ondergrond van gras. Dichtbij de kampeerplaats ligt een ruime parkeerplaats waar u uw auto kunt parkeren. Alle camperplaatsen hebben een elektra aansluiting van 10 ampère, een wateraansluiting, een waterafvoer en zijn allemaal voorzien van een ondergrond van grasmatten. Op iedere staanplaats ontvangt u gratis Wifi.

Naast de ruime staanplaatsen is camping Le Parage uitgerust met warme douches en sanitaire voorzieningen die modern en schoon zijn, een verwarmde plaats om baby’s te kunnen wassen en een wasserette. Verder kunt u zich actief vermaken op het sportveld, in de voetbal- en basletbalkooi en in de kinderspeeltuin. Voor een stukje ontspanning of het kijken van een voetbalwedstrijd kunt u terecht in de kantine welke uitgerust is met een bar en televisie.

Ontdek de omgeving

Camping Le Parage is het perfecte vertrekpunt om lopend, met de fiets of met de auto de omgeving te ontdekken. Diverse bossen en duinen waar u zomaar tegen een hert aan kunt lopen, kilometers strand met verschillende opgangen waar u kunt wandelen, zonnen of van de zonsondergang kunt genieten en de kleurrijkste bollenvelden zijn allemaal op een steenworp afstand vanaf de camping te vinden. Ook de Keukenhof in Lisse is zeer dichtbij, u kunt hier fietsend of per auto heen.

Een andere camping in de Bollenstreek waar u een top vakantie zult hebben is camping Sollasi. Deze camping is gelegen in dezelfde omgeving als camping Le Parage en behoort tot dezelfde eigenaar. Camping Sollasi ligt in Noordwijkerhout, een gezellig dorp dat grenst aan Noordwijk. Ook rondom deze camping is genoeg natuur te vinden, met als grote toevoeging het grote Oosterduinse meer naast de camping.

 

https://www.sollasi.nl/