PNR Merchandising
Image default
Vakantie

5 redenen waarom Frankrijk bovenaan je bucketlist moet staan

Frankrijk is het centrum onder de toeristische attracties, vooral vanwege de immense schoonheid en verschillende activiteiten. Er zijn zulke mooie plekken in Frankrijk, deze zijn echt een traktatie voor het oog. Als je van plan bent om op vakantie te gaan, dan is Frankrijk een goede optie: het is alles in één. Het is niet alleen een heel luxe land, maar je vindt er ook alle aspecten van schoonheid.

Als je Frankrijk wil ontdekken, zorg er dan voor dat je een auto huurt bij een verhuurbedrijf. Je kunt de autoverhuurbedrijven met elkaar vergelijken om de beste deal te vinden. Vergelijk autoverhuurbedrijven hier: https://www.autoprio.nl/nl-frankrijk/#/searchcars. Vergelijkt autoverhuurbedrijven zoals National, Rhodium, Autoclick, Dollar, King Rent, ADA, Rentacar, Firefly, Advantage, InterRent, Nomadcar, Europcar, Hertz, Alamo, Thrifty, TravelCar, Citer, Payless, Flizzr, Avis, Goldcar, Sixt, Budget en Enterprise.

5 redenen om naar Frankrijk te gaan

Een aantal belangrijke redenen om Frankrijk te bezoeken staan hieronder. Lees ze eens door zodat je straks al weet welke plekken je echt moet bezoeken in Frankrijk.

Parijs

Parijs is de stad in Frankrijk die je niet kunt weerstaan. Het heeft alle kleuren waar een menselijke geest en ziel naar zoeken. Je kunt je hele vakantie doorbrengen in Parijs, je gaat je er niet vervelend. Parijs heeft een architectuur, muziek, de Eiffeltoren, geschiedenis, cultuur en adembenemende schoonheid te bieden. Het is zo’n prachtige stad, dit kun je niet ontkennen. Je vind er alles waar je naar op zoek bent in Frankrijk.

Baai van Arcachon

Gelokaliseerd aan de westkust van Frankrijk en wordt door de bevolking ook wel het ‘bekken’ genoemd. Het is één van de meest beroemde plekken, zowel onder de toeristen als de locals, vanwege de veilige omgeving en de weersomstandigheden. Het is speciaal vanwege de aanwezigheid van Dune du Pilat, dit zijn de hoogste duinen die je in Frankrijk zult zien. Naast deze plek bevindt zich een prachtig dorpje dat je kunt bezoeken en waar je een kijkje neemt op het platteland van Frankrijk. Frankrijk heeft haar eigen cultuur die je kunt ervaren door een bezoek aan het platteland.

Mont-Saint Michel

In sprookjes heb je vast weleens een hoog kasteel gezien, ver weg van de hele wereld. Mount-Saint Michel is zo’n plek, gelegen op een eiland in Frankrijk en elk jaar door veel mensen bezocht. Deze plek wordt, na de Eiffeltoren, gezien als het gezicht van Frankrijk. Dit komt vooral vanwege de betoverende schoonheid en de locatie. Als je Frankrijk bezoekt, dan mag een bezoek aan de Mont-Saint Michel niet ontbreken.

Mode hoofdstad

De meeste producten hebben een label met Frankrijk erop. Frankrijk is namelijk het thuis van de meest beroemde merken. In de mode hoofdstad van Frankrijk kom je al deze merken en mode iconen vaak tegen. Je kunt er heerlijk winkelen vanwege de aantrekkelijke prijzen en de aanwezigheid van alle bekende merken. Het is de beste plek voor shopaholics.

Ontdek de geschiedenis en cultuur

De Franse Revolutie en Napoleon zijn de twee redenen waardoor Frankrijk erg bekend is onder historici. Er zijn veel historische monumenten en gebouwen die je kunt ontdekken tijdens je bezoek aan Frankrijk. Je kunt ook de rijke cultuur van Frankrijk ontdekken, zowel op het platteland als bij de locals. Er zijn in Frankrijk veel activiteiten te ondernemen met betrekking tot cultureel erfgoed en architectuur. Dit maakt Frankrijk heel aantrekkelijk voor reizigers en mensen die van geschiedenis houden.

Conclusie

Een aantal van de belangrijkste redenen om Frankrijk te bezoeken zijn hierboven genoemd. Je moet Frankrijk echt bezoeken tijdens je volgende vakantie, er wachten veel plaatsen en activiteiten op je om ontdekt te worden. Voordat je een auto huurt is het belangrijk om de verhuurbedrijven met elkaar te vergelijken. Alleen zo vind je de beste huurauto.

https://www.autoprio.nl