PNR Merchandising
Image default
Geschenken

Dit jaar koop jij je kerstpakket online, en dit is waarom

Het samenstellen van een kerstpakket kan op verschillende manieren. Als je al exact weet wat je wilt geven, dan ga je zelf naar de winkel en schaf je het aan. Wil je liever een cadeauverpakking of een samengesteld pakket, dan zijn daar specialisten voor. Het is ook mogelijk om je medewerkers een cadeaubon te geven of een kaart met punten, zodat ze zelf een geschikt geschenk aan kunnen schaffen. Een laatste optie die hier vrij recent bij is gekomen is om voor een webwinkel te kiezen om je kerstpakket bij te bestellen. En, zoals je hier kunt lezen, daar zijn een groot aantal voordelen aan verbonden.

 

Voor iedere situatie een kerstpakket

Het aanbod bij webwinkels is vaak erg groot. Je hebt er de keuze uit honderden zorgvuldig samengestelde pakketten die worden onderverdeeld in thema, kleur, inhoud of prijs. Door de filters correct in te stellen krijg je alleen de kerstpakketten te zien die voor jou relevant zijn. Je vindt daar vast een geschenk tussen dat geschikt is voor jouw personeel. Dit grote aanbod is bovendien elk moment van het jaar te bekijken en door te nemen. Zelfs in hartje zomer om 2 uur ’s nachts.

 

Lagere prijzen

Veel bedrijven willen graag een kerstpakket uitdelen aan het personeel, maar maken daar een steeds kleiner budget voor beschikbaar. Met dit budget kom je veel verder bij een webwinkel. Daar zijn de prijzen namelijk lager, omdat de onderhoudskosten van een website veel lager zijn dan de onderhoudskosten van een fysieke winkel. Daarbij is de opslag erg goedkoop en efficiënt, want de kerstpakketten hoeven niet op een aantrekkelijke manier worden tentoongesteld. Dat wordt gedaan door middel van afbeeldingen op de website. De goedkopere prijzen komen dus niet door een slechtere kwaliteit, maar meer doordat de kosten voor het runnen van een webwinkel veel lager zijn.

 

Geen kerstdrukte

Ga je je kerstpakket bij een fysieke winkel bestellen, dan moet je de deur uit, moet je een parkeerplaats zoeken, moet je je tussen alle andere klanten mengen, in de rij staan bij de balie en heb je maar één maand per jaar waarin je je producten kunt aanschaffen. Bij een webwinkel is dit anders. Je kunt het aanbod het hele jaar bekijken, zo rustig een keuze maken en meerdere malen terugkeren. Je doet dat op een moment dat jij kiest en vanaf een plek die je kiest. Webwinkels zijn 24/7 open, ook als je er een kerstpakket bestelt. Je hebt niet te maken met seizoensgebonden openingstijden, grote drukte en andere klanten die jouw producten voor je neus wegkapen.

 

Verscheidene opties

Een laatste voordeel als je je kerstpakket online bestelt is dat je dan van verscheidene andere opties gebruik kunt maken. Je kunt ook een verrassingspakket kiezen waarvan je de inhoud van tevoren niet weet, je kunt je kerstpakket samenstellen op maat als je een grote bestelling plaatst of een bon geven met een aantal punten die je medewerkers dan zelf bij de winkel mogen uitgeven.