PNR Merchandising
Image default
Geschenken

Kerstpakketten ideeen nodig? Je vindt het ideale kerstpakket online

Iedereen die verantwoordelijk is voor het vinden van de eindejaarsgeschenken, kan wel wat kerstpakketten ideeen gebruiken. Het is elk jaar weer een hele kunst om iets te vinden wat én in je budget valt én iedereen tevreden stelt. Ben jij de aangewezen persoon dit jaar, dan zijn de onderstaande kerstpakketten ideeën vast handig.

 

  1. Kerstpakketten ideeën die waardering uitspreken

Eén van de belangrijkste doelen van het kerstpakket is dat deze waardering uitspreekt richting de ontvanger. En de beste kerstpakketten ideeen laten daarbij ook zien wat er gewaardeerd wordt. Denk terug aan het afgelopen jaar en vraag jezelf af wat de belangrijkste prestatie is geweest waar iedereen aan heeft bijgedragen. Verwijs daarnaar door een bepaald thema uit te kiezen. Als jullie allemaal extra inzet hebben getoond om van een regionale- naar een landelijke dienstverlening over te stappen? Dan is het duidelijk dat je daaraan refereert door een pakket met een Hollands thema te kiezen.

 

  1. Een overeenkomst: het bedrijf

Het is ook makkelijker om iedereen tevreden te stellen als je kerstpakketten ideeen gaat zoeken die een gezamenlijke overeenkomst aanspreken. En het bedrijf is dan iets wat iedereen kent en verenigt. Er zijn verschillende manieren waarop je dit verwerkt. Je kunt het logo van je bedrijf laten verwerken in de verpakking of je kunt kiezen voor een pakket in de belangrijkste kleur van je huisstijl. Dat zijn beide kenmerken die voor iedereen vertrouwd en herkenbaar zijn.

 

  1. Een product dat iedereen begrijpt

Veel kerstpakketten bevatten eten, maar vaak wordt er ook een artikel toegevoegd. Ook daar zijn voldoende kerstpakketten ideeen te vinden. Je kunt iets uitkiezen dat verwijst naar wat jullie doen. Een echte wollen muts, bijvoorbeeld, als jullie daken isoleren, of kaartjes voor een voetbalwedstrijd, als jullie in een sportzaak werken. Zo gebruik je weer een gezamenlijke overeenkomst en mogelijk ook een interesse die iedereen deelt.

 

  1. Kies voor maatwerk

Veel online winkels bieden hun klanten de mogelijkheid aan om een kerstpakket op maat te laten samenstellen. Daar moet je dan wel vaak een grote bestelling voor kunnen plaatsen, zoals 100 kerstpakketten of meer. Op deze manier kun je kerstpakketten ideeen krijgen van iemand die er verstand van heeft. Samen met een medewerker van de winkel stel je een schitterend pakket samen. Zij zorgen ervoor dat het samenhang heeft en dat het mooi wordt verpakt. Iemand die dagelijks kerstpakketten samenstelt kan je vast van alles vertellen over hoe je daar een succes van maakt.

 

  1. Eigen keuze

Willen de kerstpakketten ideeen maar niet komen of heb je zo’n gevarieerd personeelsbestand dat je geen pakket kunt vinden waar iedereen blij mee gaat zijn? Dan is een eigen keuze concept altijd een optie. Je medewerkers kunnen dan met punten een product uitkiezen uit een aanbod dat jij hebt samengesteld. Hier kun je voor relevante producten kiezen of een thema kerstpakket aanhouden. De winkel zorgt ervoor dat de pagina waarop deze besteld kunnen worden is uitgevoerd in jouw huisstijl. Zo kan iedereen een cadeau kiezen wat ze ook echt willen hebben.