PNR Merchandising
Image default
Geschenken

Werknemersgeschenken voor minder dan 30 euro

Door je werknemers regelmatig te belonen met een geschenk laat je niet alleen zien dat je hun inzet waardeert, het geeft hen ook het gevoel dat je hen als persoon op prijs stelt. Vooral als je ervoor zorgt dat de geschenken die je geeft van persoonlijke aard zijn. Door er achter te komen welke hobby’s en interesses jouw werknemers hebben kun je ze een leuke ervaring bezorgen door een cadeau uit te kiezen dat ze echt leuk vinden. Organiseer bijvoorbeeld een gezellige vrijdagmiddagborrel of een maandelijks evenement met drank en feest activiteiten. Bovendien hoeven die geschenken helemaal niet zo duur te zien. Met de volgende 5 werknemersgeschenken voor minder dan 30 euro zul je zeker indruk maken op jouw werknemers.

Wijnen, wijnen en …

Voor de liefhebbers van wijn zijn er natuurlijk genoeg geschenken verkrijgbaar. Geef iemand een leuk vormgegeven wijnopener of een lekkere fles of twee wijn cadeau. En wat dacht je bijvoorbeeld van het laten drukken van een persoonlijk label voor een fles wijn? Zo geef je echt iets unieks waar de medewerker in kwestie zeker blij mee zal zijn.

Prinses op de erwt, prins in de keuken

Weet jij toevallig dat de persoon die je wilt verrassen met een cadeau een echte keukenprins of prinses is? Dan heb je de keuze uit een groot assortiment aan keukengerei om uit te kiezen. Al eens aan een pizzasnijder met een bijzonder ontwerp of een kleine popcornmaker gedacht? Naast dit soort artikelen zijn er natuurlijk ook nog messen, mokken en bijvoorbeeld onderzetters verkrijgbaar.

Voor de sportieve medewerkers

Een aantal van je medewerkers zal beslist graag bewegen of sporten. Voor hen zijn er natuurlijk ook genoeg geschenken op de markt waarmee je ze kunt verrassen. Natuurlijk doet bij veel mannen een voetbalshirt het goed, maar er is meer. Een beachvolleybal set of een bowlingspel voor in de tuin zijn leuk om in de zomer te gebruiken. Voor rustgevende activiteiten zijn een yogamat of handdoek met eigen naam een leuk idee.

Sokken

Je denkt niet direct aan sokken als je over een werknemersgeschenk nadenkt. Het is een geschenk dat ook niet voor iedereen is weggelegd, maar sokken worden wel steeds vaker gebruikt als modeaccessoire. Voor de medewerker die ze graag draagt kun je natuurlijk een paar kiezen met het logo van zijn of haar favoriete band of voetbalelftal. En voor de echte modieuze mensen kies je natuurlijk een paar met flitsende kleuren en motieven.

Puzzels en spellen

Er zullen binnen je bedrijf beslist medewerkers zijn die graag ouderwetse bordspellen spelen of puzzels leggen. Is een van de medewerkers echt zo iemand die denkt alles te weten? Dan is een spel met nutteloze weetjes echt is voor hem of haar. Als een medewerker graag puzzelt dan kun je een puzzel met een persoonlijk fotomoment schenken, alhoewel de kans bestaat dat je dan meer dan 30 euro moet uitgeven.

 

Zoals je ziet zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om jouw werknemers in het zonnetje te zetten. Door ze een persoonlijk geschenk te geven weten zij dat je hen op prijs stelt. Dit draagt er toe bij dat zij zich meer verbonden zullen voelen met jou en je bedrijf. En dat komt uiteindelijk de productiviteit en collegialiteit ten goede.

 

Gerelateerde artikelen

Kerstpakketten ideeen nodig? Je vindt het ideale kerstpakket online

3 aandachtspunten bij het organiseren van een bedrijfsuitje

Een kerstpakket dat iedereen blij maakt, bestaat dat wel?