PNR Merchandising
Image default
Winkelen

Kopjes, glazen en mokken bedrukken bij De Pennenboer

Een bedrukt kopje, glas of mok is het perfecte geschenk om uw relatie mee te verrassen. Koffiekopjes, theeglazen en mokken zijn onmisbaar in elke bedrijfskantine. Er wordt veel koffie of thee gedronken, dus dat maakt een bedrukte mok of kopjes het perfecte geschenk voor relaties. Een bedrukking met uw bedrijfsgegevens maakt het nog persoonlijker. Het geeft uw bedrijf meer uitstraling en het ziet er professioneel uit. Bij De Pennenboer kunt u mokken, glazen en kopjes bedrukken met uw bedrijfsgegevens. U kunt zelf uw ontwerp inzenden voor op het kopje. Zo maakt u uw geschenk veel persoonlijker en laat u uw waardering blijken aan relaties. Daarnaast vergroot u met een bedrukt kopje ook de naamsbekendheid van het bedrijf. Al met al is een bedrukt glas, mok of kopje een perfect relatiegeschenk. 

Kies uit een ruim assortiment glazen, mokken en kopjes

Wij hebben een uitgebreid assortiment verschillende mokken, glazen en kopjes. De kopjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt er ook voor kiezen om het kopje te bedrukken in verschillende kleuren. Bij ons kunt u grote mokken bedrukken, maar ook de kleine espresso kopjes. Kortom, u heeft veel mogelijkheden bij De Pennenboer. Daarnaast bieden wij ook speciale kopjes aan, bijvoorbeeld de kopjes die met krijt beschrijfbaar zijn of kopjes met lepel. U kunt bij ons uw favoriete koffiekopje uitkiezen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de kopjes bedrukt worden naar uw wens. Onze drukmogelijkheden zijn oneindig. Stuur uw idee op en wij zorgen ervoor dat het wordt bedrukt op uw kopjes, glazen of mokken. De kopjes worden gedrukt door middel van keramische transfers. Hierdoor zijn de kopjes vaatwasser bestendig en krasvast. Bekijk vandaag nog online het assortiment en kies uw favoriete kopje uit. 

De service van Supreme Relatiegeschenken

Bent u van plan om bedrukte kopjes te bestellen voor uw bedrijf of als relatiegeschenk? Bij ons kunt u de kopjes gemakkelijk online bestellen. Op onze website kunt u middels een paar stappen uw favoriete kopje bedrukken met uw eigen ontwerp. Wij doen vervolgens de rest en u ontvangt de kopjes snel in huis. Heeft u de kopjes direct nodig? Wij kunnen in overleg uw relatiegeschenken sneller leveren, zo hoeft u niet lang te wachten. Naast koffiekopjes kunnen wij onder andere ook bier- en theeglazen bedrukken. Wilt u toch iets anders? Wij zijn ook gespecialiseerd in textiel bedrukken en nog veel andere producten. Wij hebben een breed assortiment beschikbaar en bieden voor elk bedrijf en elke relatie een geschikt geschenk! Bekijk onze website voor het assortiment. 

 

Gerelateerde artikelen

Doeleinden voor de aanschaf van een kledingrek

Luiers met veel voordeel online kopen

Koop een watermatras voor uw waterbed bij deze expert