PNR Merchandising
Verbouwen

Aan welke kosten moet ik tijdens installeren van een dakkapel denken?

Het installeren van een dakkapel kost aanzienlijk meer dan een Velux dakraam, aangezien je een nieuw frame moet maken en een recht raam moet plaatsen. De kosten zullen nog hoger zijn als het een nieuwe installatie op een oud dak betreft.

Is het bepalen van dakkapel kosten gemakkelijk om te doen?

Het bepalen van de dakkapel kosten is redelijk eenvoudig wanneer je gebruik maakt van een dakkapel offerte calculator. Een vaste prijs is er niet te geven omdat er verschillend daken zijn, verschillende maten, en verschillende luxe opties waaruit je kunt kiezen. De kosten zijn dus altijd klant specifiek omdat dit maatwerk is. De dakkapel kosten verschillen dus per persoon. We kunnen u nog steeds een gemiddelde prijs geven voor een dakkapel en en die vind u bij ons (dakkapel-aannemer.nl) op de dakkapel prijzen pagina. Ze heeft u direct een globaal beeld van wat de kosten zijn bij een bepaalde afmeting.

 

Vanaf welke prijzen beginnen de dakkapellen gemiddeld?

Gemiddeld beginnen de prijzen vanaf € 4000 inclusief levering en plaatsing voor de realisatie van een moderne dakkapel. Oudere, complexere architecturen en moeilijke werkomstandigheden kunnen deze prijs verhogen tot € 10.000 geleverd geïnstalleerd. Het plaatsen van een dakkapel in renovatie kost gemiddeld € 9.000.

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel kunnen worden verlaagd als dit tegelijk met de dakbedekking en zolder installatie gebeurt.

Het grote prijsverschil bij de realisatie van een dakkapel is te verklaren door vele feiten:

Het materiaal van een dakkapel verschilt van dak tot dak: een dakkapel van PVC kost minder dan een dakkapel van hout of aluminium.

Een renovatie kost meer dan een nieuwe installatie. Het plaatsen van een dakraam tijdens een renovatie omvat immers meer werk dan een nieuwe installatie: het verwijderen van een oud dakraam of het bijwerken van het dak vóór de plaatsing van de dakkapel zelf.

De tarieven die de firma vaststelt, verschillen van regio tot regio en zijn soms ook afhankelijk van de afstand tot de woning.

Is het een mogelijkheid voor mij om een vakman of expert een schatting te laten maken voor de hele dakkapel? 

Het is natuurlijk makkelijker om een ​​vakman de schatting te laten maken voor de hele dakkapel op het dak dan de componenten een voor een te kwantificeren en achteraf de plaatsing prijs te berekenen, daarnaast zijn er verschillende variaties. En specificiteiten voor elk element van een dakkapel, afhankelijk van de regio. Om niet mis te gaan in het budget en in de materiaalkeuze, vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan bij onze ervaren vakmensen bij u in de buurt.

 

Staan jullie garant voor de beste service en kwaliteit omtrent het plaatsen van dakkapellen?

Wij staan garant voor de beste kwaliteit en service omtrent het plaatsen van de dakkapellen hier in de omgeving. U kunt bij ons met al uw vragen, problemen, en wensen terecht. Ons team staat altijd klaar voor u met een goed advies of een helpende hand. Aarzel niet om ons te contacteren.