PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Op queeste naar de perfecte kerstboom

De donkere dagen dreigen er weer aan te komen en dat betekent dat de temperatuur weer met een paar graden daalt. We kruipen massaal onder warme dekentjes en slaan duizenden pakken chocolademelk in om vervolgens op te warmen in een pannetje of de magnetron. Ook zetten we de verwarming een tandje hoger en steken we de kaarsjes in huis gezellig aan. Het is dan ook niet voor niets dat de kerstdagen bekend staan om warmte, gezelligheid en sfeer. Om het nóg wat sfeervoller in huis te maken, gaan we op zoek naar de perfecte kerstboom voor onze grappige kerstballen en schitterende slingers.

De queeste naar de ideale kerstboom is niet eenvoudig. We stellen er flink wat eisen aan, zoals het type boom en de hoogte en breedte ervan. Zo moet hij niet te snel teveel naalden loslaten, maar mag hij ook niet te vol zijn, want dan stoot je er iedere keer tegenaan als je de boom passeert. Daarnaast is het van belang dat de piek er nog mooi op past, dus de boom mag zeker niet te hoog zijn. Te laag is echter ook geen optie, want dat sluit weer niet mooi aan bij het grotere geheel aan kerstversieringen. Om voor eens en altijd de perfecte kerstboom in huis te hebben staan, hebben The Xmas Designers hier iets op bedacht. Zij zijn namelijk op zoek gegaan naar de ideale formule voor een kunstkerstboom en kwamen tot een aantal feestelijke uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan een kunstkerstboom met sneeuw of kunstkerstboom met lampjes.

Ga jij ieder jaar alle kerstmarkten af om de ideale kerstboom te vinden, maar kom je steeds maar niet tevreden thuis? Blijf dan niet langer doorzoeken, maar neem een kijkje in de webshop van Xmasdeco en laat je verrassen door het ruime assortiment aan kunstkerstbomen. Vanaf nu kun je voor eens en altijd genieten van dé kerstboom, waar jij van gaat stralen in tijden van de donkere kerstdagen.

https://www.xmasdeco.nl/