PNR Merchandising
Zakelijke dienstverlening

Tijdregistratie en de voordelen ervan.

Als je als zaak mensen in dienst neemt is het handig om te registreren hoeveel uren je werknemers besteden aan hun werk. Vooral als zij aan verschillende projecten werken is een tijdregistratie platform zoals dat van Keeping onmisbaar. Ook freelancers kunnen hun voordeel halen uit een tijdregistratie platform. Als je eenmaal een rekening naar je klant kunt sturen is het wel zo fijn als je het bedrag ook kunt verantwoorden door te laten zien hoeveel uren aan een project zijn besteed.

 

Haal meer winst uit je werk

 

Door gebruik te maken van een Tijdregistratie programma kun je ook direct zien of je als zzper of als bedrijf je tijd goed besteed. Stel nou je hebt een klant die vrij weinig betaald en een andere klant die juist erg veel betaald. Door te kijken bij welke klant je meer winst per uur maakt kun jij in de toekomst je klanten beter kiezen of juist ervoor te kiezen met welke klant je verder gaat werken en welke klant je in de toekomst een duurdere offerte gaat geven.

 

Run je bedrijf efficiënter

 

Niet alleen kan een tijdregistratie app handig zijn bij het kiezen van je klanten. Ook kun je zien wie van je werknemers het beste zijn tijd besteed en wie juist niet efficiënt bezig is. Door een directe meting te krijgen kun je iedere maan veel beter met je werknemers in gesprek en heb je direct aanspreekpunten voor verbetering.

 

Geen excuses

 

Tegenwoordig zijn er eigenlijk geen goede argumenten meer waarom je zou wachten met het instellen van een urenregistratie systeem, de meeste applicaties zijn snel en simpel in gebruik en vaak hoef je ook niet meer diep in je broekzakken te zoeken aangezien er veel gratis en gunstige tijdregistratie programma’s op de markt zijn.

https://keeping.nl/tijdregistratie