Pnr-merchandising

Reken op een vakkundige airco installateur

Verbouwen

Heeft u het ook zo gehad met de hitte in de zomer? Smelt u zowat weg in huis of op kantoor? Dan wordt het hoogtijd om een goede airco te laten installeren door een ervaren installateur, bijvoorbeeld Installab uit Bergen op Zoom. De specialisten van dit bedrijf weten precies welke airco ideaal is voor uw pand en zorgen voor een vakkundige en veilige installatie van het apparaat. Zo weet u zeker dat alles goed werkt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan, zoals een airco die midden in een hittegolf de geest geeft. Daar zit u immers niet op te wachten! Dankzij een installateur van Installab krijgt u zeker niet met dit soort problemen te maken en houdt u uw woning of bedrijfspand voortaan eenvoudig koel.

Meer diensten van deze expert

Een installateur van Installab kan een airco voor u plaatsen, maar hij kan ook nog veel meer andere diensten voor u uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van:

  • Laadpalen
  • Zonnepanelen
  • Zonneboilers
  • Warmtepompen
  • Ledverlichting

Alle installaties worden snel en vakkundig uitgevoerd. Zo geniet u spoedig van het gewenste resultaat.

Reken op uitstekend maatwerk

Of u nu een installateur van Installab inschakelt voor het plaatsen van een airco, zonneboiler, warmtepomp of ander systeem; u krijgt altijd maatwerk. Elke medewerker van dit bedrijf weet immers als geen ander dat elke gebouw anders is en dus vraagt om een andere aanpak. Daarom komt de installateur altijd eerst bij u langs op uw pand grondig te bekijken en uw wensen te bespreken. Daarna kan de airco helemaal op maat gemaakt worden. Zo ontvangt u optimale kwaliteit waar u lang plezier van heeft.

Certificering en onderhoud

Installab uit Bergen op Zoom bezit het KOMO-INSTAL certificaat. Dit betekent dat hun dienstverlening volledig voldoet aan de Nederlandse regelgeving. Bovendien kan de installateur niet alleen uw airco installeren, maar deze ook vakkundig onderhouden. Zo blijft uw airco zeker goed werken en komt u zonder problemen elke hittegolf door.

https://installab.nl/