Verpleegkundige verpleegafdeling Cardiologie (fulltime)

Banen en opleidingen

Wat ga je doen

Uw dagen hier zijn altijd anders dan het plan. Daarom zijn op deze werkplek flexibiliteit, het stellen van prioriteiten en het reageren op planveranderingen erg belangrijk. Als verpleegkundige op de afdeling cardiologie ben je thuis op internet en in veel markten een echte spin. Het ene moment ben je druk bezig met het begeleiden van studenten, het volgende moment moet je helpen bij tijdelijke huisvesting. Patiëntgerichtheid is een van onze belangrijkste pioniers. De zorg voor uw patiënten en hun dierbaren zal altijd het middelpunt zijn. Je kunt met verschillende disciplines samenwerken om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het UMC Hartcentrum in Amsterdam. Voor jou als verpleegkundige is er veel werkruimte aan verbeterprojecten en kun je nieuwe ontwikkelingsresultaten integreren in je dagelijkse zorg. U kunt bij ons ook de klinische ervaring opdoen die nodig is voor hartzorgtraining. U kunt natuurlijk ook naar het hartkatheterisatielaboratorium. Je kunt er zeker van zijn dat je goed wordt ontvangen en begeleid door een team dat jezelf omschrijft als toegankelijk, enthousiast en interessant.

We staan samen sterk, dat is ons motto!

Deze vacature kan zowel parttime als fulltime (24-36 uur per week) vervuld worden.

Wat we van je verwachten

Je hebt (bijna) een BIG-geregistreerd mbo- of hbo-v-diploma en een goede beroepsethiek. Als je de opleiding voltooit, verwelkomen we je sollicitatie. Als persoon hopen we dat je attent en patiëntgericht kunt zijn, collega’s hebt, goede communicatieve vaardigheden hebt en ervoor kunt zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkeling van complexe zorg. Geleverd door academische ziekenhuizen.

Waar ga je werken

De zorgafdeling cardiologie heeft 29 bedden en maakt naast hartmonitoring, spoedeisende zorg, hartkatheterisatie, hart- en bloedvatplassen en cardiothoracale chirurgie deel uit van het hartcentrum van AMC en VUmc. Zorg voor patiënten met hartproblemen, zoals (dreigend) myocardinfarct, hartfalen, ritme- en geleidingsstoornissen, en voorbereiding op bypassoperatie of hartklepoperatie na opname. Patiënten in het verwijzingsziekenhuis hebben ook gecompliceerde medische aandoeningen, zoals endocarditis, hartfalen en aangeboren hartafwijkingen.  Binnen het hartcentrum wordt nauw samengewerkt. Sommige bedden zijn geschikt voor patiënten die de nacht doorbrengen in de verpleegkamer (kortdurende ziekenhuisopname) voor hartkatheterisatie, angioplastiek of implantatie van een pacemaker of interne defibrillator (ICD). Mensen komen hier ook voor interklinische MRI- en CT-scans.

Wat we je bieden

Wij voorzien je van voldoende ontwikkelings-, verdiepings- en verbredingsmogelijkheden, aanvullende opleidingen en doorgroeimogelijkheden! Werken bij het UMC in Amsterdam betekent werken in een geïnspireerde professionele omgeving die ontwikkeling in alle aspecten bevordert. 

Op basis van het 36-urensalaris ligt het totale salaris tussen € 2.422 en € 3.280 per maand (7 CAO UMC)

Het salaris is exclusief onregelmatige ploegentoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%).

Ten eerste zorgen we voor een arbeidsovereenkomst van 12 maanden, bij goede prestaties wordt verwacht dat deze in vaste dienst zal zijn.

Naast goed bereikbaar met het openbaar vervoer, biedt de AMC-locatie ook voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers. Wil je met de fiets komen, dan kun je gebruik maken van het fietsplan.

Het pensioen wordt opgebouwd in ABP. AMC droeg de meeste premies bij (70%).

Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren het hele jaar door diverse (sport) activiteiten en evenementen.

Samen met ons heb je onbeperkt toegang tot trainingen in onze online leeromgeving GoodHabitz.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/solliciteren-naar.html