PNR Merchandising
Image default
Banen en opleidingen

Kies voor een goedkope VCA-cursus in het Engels of in een andere taal

Wilt u een veilige werkomgeving creëren voor uw werknemers? Schrijf ze dan in voor een goedkope VCA-cursus in het Engels die INT Services in Vlaardingen aanbiedt. Dit trainingsinstituut biedt diverse cursussen aan in allerlei talen, wat ideaal is als mensen uit het buitenland komen. Ze bieden dus niet alleen cursussen aan in het Engels, maar ook onder meer in het Russisch, Slowaaks en Pools. Zo kan iedereen de cursus volgen in een taal die hij of zij begrijpt en nemen ze kennis van alle veiligheidsregels. Zo creëert u een veilige werkomgeving voor uzelf en voor uw werknemers.

Cursussen voor werknemers én leidinggevenden

Of u nu zelf een goedkope VCA-cursus in bijvoorbeeld het Engels wilt volgen, of deze aan uw werknemers wilt aanbieden; het kan allemaal. INT Services in Vlaardingen biedt namelijk de VCA-basiscursus aan voor werknemers die op risicovolle terreinen werken, zoals een bouwterrein. De werknemers leren dan alles over veiligheid, gezondheid en milieu, ook wel afgekort als VGM. Als u zelf een cursus wilt volgen, kiest u het beste de VCA VOL-cursus. Deze is speciaal ontworpen voor leidinggevenden, zodat ze gevaarlijke situaties leren herkennen en hierop in kunnen spelen. Zo kan iedereen veilig en verantwoord werken en worden onveilige situaties voorkomen. De cursussen worden in het weekend gegeven, dus u kunt doordeweeks gewoon uw werkzaamheden uitvoeren.

Verbeter de veiligheid binnen uw werkomgeving

Een VCA-cursus in het Engels is verplicht om te volgen wanneer u in gevaarlijke omgevingen werkt, dus gelukkig biedt dit trainingsinstituut deze cursus voor een goedkope prijs aan. Meld uzelf of uw werknemers snel aan voor een cursus. Wilt u nog wat meer informatie ontvangen over de verschillende cursussen die ze aanbieden? Neem dan contact met ze op voor meer informatie. Ze beantwoorden met plezier al uw vragen, zodat u zeker weet dat u zich inschrijft voor de juiste cursus.

https://www.intservices.nl/nl/