PNR Merchandising
Image default
Woning en Tuin

Droogloopmat op maat

Het regent natuurlijk wel eens in Nederland en dan als je dan je huis binnenstapt, is de kans groot dat je vocht onder je schoenen mee naar binnen neemt. Je zit natuurlijk niet op vieze vloer te wachten als je net al natgeregend bent. Daarom is het handig om een droogloopmat op maat bij de entree van je huis neer te leggen. Overigens zijn droogloopmatten op maat natuurlijk eveneens perfect om bij de entree van een kantoor of winkel neer te leggen. Door voor maatwerk te kiezen, past de droogloopmat altijd.

Houd het droog en schoon binnen
De vloer is binnen droog en schoon te houden als je de keuze maakt voor een droogloopmat op maat. Een van de voordelen is dat de garens gemaakt zijn van polyamide, katoen of polyester, waardoor er sprake is van een uitstekend absorberend karakter. Hierdoor neemt de mat het vocht onder de schoenen op en houd je het binnen droog en schoon. Uiteraard blijft er naast vocht ook vuil achter op de mat. Het voordeel is echter dat de droogloopmatten op maat gemakkelijk in de wasmachine op 30 graden wasbaar zijn.

Keuze uit allerlei kleuren
Er is in elke woning natuurlijk aandacht voor het interieur en de kleur is net als het design belangrijk om de gewenste uitstraling te bereiken. Het voordeel van onze droogloopmatten op maat is dat deze in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn. Dit maakt het gemakkelijk om een kleur en design te kiezen die het beste aansluiten bij je interieur en je persoonlijke wensen. Er zijn overigens neutrale kleuren die vrijwel overal bij passen, zoals antraciet en zwart. Daarnaast zijn er meer opvallende kleuren beschikbaar, zoals rood.

In lengte en breedte op maat
Kies je voor een droogloopmat op maat dan is het goed om te weten dat er echt sprake is van maatwerk door zelf de lengte en de breedte te bepalen. Het is uiteraard wel raadzaam om de plek waar de mat komt te liggen goed op te meten. Bij het bestellen van een deurmat op maat kies je het type en de kleur, waarna je de gewenste lengte en breedte invult.

Variatie in dikte
Een ander voordeel van een droogloopmat op maat is dat er sprake is van variatie in dikte. Door hierop te letten, zorg je ook dat de dikte onderdeel uitmaakt van het maatwerk. Er zijn verschillende diktes van bijvoorbeeld 7 mm of 10 mm. Net als bij de afmeting in de lengte en breete is het aan te bevelen om met de maximale dikte rekening te houden, Bij een te dikke mat bestaat het risico dat de deur niet meer goed open wilt, omdat de mat deze tegenhoudt.

https://www.deurmatdirect.nl/droogloopmat