PNR Merchandising
Image default
Woning en Tuin

Groot project? Bij Egaline Online kun je afwerkmaterialen ruim inkopen

Wil je de ondervloer gaan egaliseren? De badkamer, toilet of keuken betegelen? Of wil je gaan behangen of schilderen? Dan heb je de juiste producten nodig om jouw klus te kunnen klaren. Op de website van Egaline Online vind je diverse soorten egaline, tegellijm en primer van topkwaliteit en tegen een voordelige prijs. Deze producten zijn geschikt voor professionals en doe-het-zelvers. Dus ben je als vakman bezig met een groot project dan heb je waarschijnlijk veel materiaal nodig. Door de ruime voorraad van meer dan 25.000 kg is het geen probleem om bij Egaline Online een grote bestelling te plaatsen. Op de website kun je eenvoudig berekenen hoeveel materiaal je nodig hebt voor jouw klus.

Betegelen met flexibele tegellijm

Voor het betegelen van een badkamer, toilet of keuken heb je tegels en een flexibele tegellijm nodig. Op de website van Egaline Online vind je verschillende tegellijmsoorten. Zo is er de Atlas tegellijm. Van dit merk zijn er diverse soorten voor binnen- en buitenshuis en voor verschillende ondergronden. Door de goede spreiding is deze eenvoudig te gebruiken. Deze kun je aanmaken met water. Om ervoor te zorgen dat je lijm niet te snel uitdroogt is het handig om eerst een voorstrijkmiddel te gebruiken.

Ondervloer egaliseren met egaline

Ben je van plan de ondervloer te egaliseren? Met egaline kun je je ondervloer perfect vlak maken. Op egaline.online vind je verschillende soorten egaline van het merk Atlas. De Atlas sms 30 is te gebruiken in combinatie met tegels, laminaat, parket, PVC-vloeren en gietvloeren. Door de verwerkingstijd van 40 minuten kun je mogelijke fouten makkelijk herstellen. Je kunt deze egalisatiemortel met de hand of machinaal aanbrengen. Atlas SMS 30 kun je prima gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Dit product is van hoge kwaliteit en krimpt daarom bijna niet. Waardoor er weinig kans op scheurvorming is. Met de Atlas SMS 30 heb je jarenlang plezier van een strakke ondervloer.

https://egaline.online/