PNR Merchandising
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een melkmachine met comfort voor de koe

Bij Van Winden en de Bie uit Nieuwkoop staat niet alleen de hoge melkproductie centraal, maar ook het comfort voor de koe. Zij hebben namelijk melkmachines ontwikkeld die helpen met een hogere productie, maar voor een koe heel natuurlijk voelen. Al jarenlang zijn ze bezig met het ontwikkelen van de beste apparaten voor in uw veehouderij. Tevens rekent u bij de machines van deze expert erop dat ze ontzettend lang meegaan en dat ze eenvoudig te reinigen zijn, zodat ze altijd zo goed als nieuw zijn. Wilt u een makkelijkere en snellere manier van koeien melken? Lees dan snel verder wat een melkmachine van deze expert u te bieden heeft.

Gerenommeerde merken

Als u kiest voor een melkmachine van Van Winden en de Bie uit Nieuwkoop, gaat u voor de hoogste kwaliteit. Zij bieden namelijk melkrobots aan van het merk Fullwood. Dit is de beste melktechniek en het hoogste comfort voor de koe. Afhankelijk van uw situatie en wensen, kijkt deze expert welke melkmachine voor u de oplossing biedt. Omdat hun medewerkers al jaren in het veld zijn en getraind zijn om de installaties optimaal te laten functioneren, kunt u er altijd op rekenen dat u een melkmachine koopt en krijgt die rekening heeft gehouden met het welzijn van uw koe. Naast de melkmachine bieden ze ook een volledige stalinrichting aan, zodat u voortaan uw vee efficiënter neer kunt zetten en dat ze wellicht meer plek hebben om te grazen. Wilt u uw melk direct kunnen koelen in een grote melkkoeler die altijd op constante temperatuur is? Ook die vindt u bij Van Winden en de Bie in Nieuwkoop.

Laat een installatie afstemmen op uw wensen

Wilt u graag dat er rekening wordt gehouden met uw wensen als u een melkmachine koopt? Laat het dan over aan de experts van Nieuwkoop. Zij kijken hoe uw veehouderij eruitziet en bepalen dan welke melkrobot voor u de juiste keuze is. Neem nu contact met de experts op via de contactgegevens op hun website.

https://vanwindenendebie.nl/