PNR Merchandising
Image default
Aanbiedingen

Zo voorkom je dat jouw feestversiering in de knoop raakt. 3 tips!

Niet alleen het ophangen van feestartikelen is vaak een heel gedoe, ook het opruimen ervan kan een ware struggle zijn. Om nog maar te zwijgen over het moment waarop jij jouw feestversiering bij een volgend feestje weer uit de knoop mag gaan halen omdat alles op één hoop is gegooid. Ben jij dit ook helemaal zat? Lees dan even onderstaande drie tips om te voorkomen dat jouw feestversiering in de knoop raakt.

Vouw slingers en vlaggenlijnen netjes op

Het kost misschien even wat moeite en tijd om alle slingers en vlaggenlijnen na gebruik weer netjes op te vouwen, maar bij een volgend feestje zul jij jezelf ontzettend dankbaar zijn dat jij de vorige keer de moeite hebt genomen om alles netjes en geordend op te bergen. Wanneer je slingers en vlaggenlijnen uit de knoop moet halen omdat ze gewoon op één grote stapel zijn gegooid, dan kost dat uiteindelijk veel meer tijd en moeite dan wanneer je jouw feestartikelen meteen opbergt zoals het hoort. Nu even netjes opvouwen, straks een groot plezier!

Schaf een grote opbergdoos met vakverdeling aan

Ook al heb je de slingers en vlaggenlijnen keurig en netjes opgevouwen, wanneer je alle feestartikelen bij elkaar in één doos stopt, bestaat er helaas alsnog de kans dat het één grote warboel wordt. Veel beter is het dan ook om een grote opbergdoos mét vakverdeling aan te schaffen. In vergelijking met een normale opbergdoos zonder vakverdeling bestaande uit één groot compartiment, is bij een dergelijke opbergdoos de ruimte binnenin in meerdere vakken opgedeeld. Dit kan zeer handig zijn wanneer je verschillende soorten feestversiering in één doos wilt opbergen.

Berg je versieringen soort bij soort op

Een opbergdoos met vakverdeling maakt het mogelijk om feestartikelen gesorteerd op te bergen. Dat wil zeggen: de ballonnen bij de ballonnen, de kaarsjes bij de kaarsjes, de waaiers bij de waaiers en de slinger uiteraard bij de slingers. Naast het feit dat jouw feestversiering hierdoor minder snel in de knoop raakt, kun je het op deze manier ook gemakkelijker terugvinden. Je hoeft niet langer in één grote doos te graaien op zoek naar die ene goudkleurige ballon met het getal 18 erop. Win-win dus!

 

https://www.slingershop.nl/