PNR Merchandising
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek wat dit creatief communicatiebureau kan betekenen op gebied van B2B-contentmarketing

Voxx Content in Context is een creatief communicatiebureau in Amsterdam dat jouw B2B-contentmarketing overtuigend creëert. Met deze manier van marketing proberen bedrijven een kleine zakelijke doelgroep te bereiken, te boeien en te binden aan hun onderneming. Vind jij het lastig om sterke content te creëren voor je bedrijf en wil je hier graag hulp bij? Schakel dan de ervaren contentmakers in van dit creatief communicatiebureau. Zij weten altijd op de juiste manier opvallende en betrouwbare content te creëren voor bedrijven, ook als het ingewikkelde, diepgaande onderwerpen zijn. Jouw verhaal wordt duidelijk op papier gezet, zodat alle (potentiële) klanten weten wat jij te vertellen hebt en wilt uitdragen met je bedrijf.

De feiten van B2B-contentmarketing

Het is begrijpelijk als je meer wilt weten over business-to-business marketing voor je jouw content uit handen geeft aan de contentmakers van Voxx Content in Context. Zij hebben een aantal feiten op een rijtje gezet, zodat je weet wat jij terugkrijgt voor jouw investering in je content:

  • 45% meer traffic: regelmatig blogposts plaatsen zorgt voor zo’n 45% meer traffic naar je website (of waar je dan ook meer bezoekers naar wilt krijgen).
  • 91% LinkedIn als bron: 91% van de business-to-business executieves kiest voor LinkedIn als primaire bron voor relevante content en nieuws. Hier bereik je dus veel mensen mee als je regelmatig posts plaatst en deelt.
  • 76% events waar je mensen ontmoet: 76% van de eerdergenoemde executieves geeft aan dat events waar je anderen ontmoet, zorgen voor meer bezoekers bij je funnel.

De contentmakers hebben al vele jaren ervaring in B2B-marketing en vertellen jou hier graag meer over. Je kunt ze inschakelen voor allerlei soorten vormen van content, zodat jij je hier niet meer bezig mee hoeft te houden.

Vraag een offerte aan

Wil jij dit creatief communicatiebureau inschakelen voor jouw content? Neem dan contact op met deze contentmakers en vraag een offerte aan. Je bent uiteraard ook welkom om op afspraak langs te komen op het kantoor in Amsterdam.