PNR Merchandising
Image default
Dienstverlening

Huur iemand in voor de dieptereiniging van uw professionele keukens

Floor Facility Services uit Gouda staat voor u klaar als u een dieptereiniging wilt laten uitvoeren van uw professionele keukens. Als horecaonderneming is het namelijk belangrijk dat uw keuken schoon is, zodat uw personeel veilig eten kan bereiden. De ervaren, goed opgeleide en representatieve professionals van dit bedrijf zorgen ervoor dat uw keuken voldoet aan de allerhoogste eisen voor hygiëne en aan de HACCP-normen. Deze medewerkers ontlasten uw eigen personeel. Uw eigen mensen hoeven namelijk geen grondige schoonmaak meer te houden, dat doet dit bedrijf voor u. Bovendien zorgen de professionals voor minder storingen en een langere levensduur van uw apparatuur.

Geen bacteriën meer

Na de professionele dieptereiniging van uw keukens is uw horecaonderneming weer 100% hygiënisch en schoon. Alle bacteriën die groeiden in de organische en anorganische vervuiling, in de vetafzetting en de kalk- en corrosieaanslag, op de moeilijk te bereiken plekken in uw keuken, zijn weg. Uw personeel kan na de komst van dit bedrijf met een gerust hart eten bereiden in uw schone en veilige keuken. Als u dit bedrijf regelmatig inschakelt voor een reiniging, hoeft u zich geen zorgen te maken het voldoen aan de minimale eisen van hygiëne. Na hun schoonmaakbeurt voldoet u zeker aan de hygiënenormen en kunt u veilig voedsel bereiden in uw keukens.

Vraag een van hun diensten aan

U kunt dit bedrijf niet alleen voor uw professionele keukens inschakelen voor een dieptereiniging, maar ook voor uw sanitair. Daarnaast huurt u de professionals van Floor Facility Services uit Gouda in voor de reiniging van uw werkplek en uw hardware. Het is zelfs mogelijk om de eindschoonmaak van uw bouwproject aan hen uit te besteden. Het schoon opleveren van uw project was nog nooit zo makkelijk voor u als projectleider, uitvoerder of werkvoorbereider. Vraag de medewerkers van dit bedrijf naar alle voorwaarden met behulp van de contactgegevens op hun website.

 

https://www.floorfacility.nl/