PNR Merchandising
Image default
Aanbiedingen

Een auto theoriecursus in Boskoop volgen? Dat kan bij Gelijk Geslaagd!

Wil jij een cursus auto theorie in Boskoop volgen omdat je hier in de buurt woont? Dan ben je bij Gelijk Geslaagd aan het goede adres! Wij geven theoriecursussen door heel Nederland, zodat het voor iedereen haalbaar is om mee te doen met onze cursus.

Waarom de cursus van Gelijk Geslaagd volgen?

Waarom is onze theoriecursus de moeite waard om te volgen? Dat leggen we graag uit. Onze theoriecursus is niet zomaar een theoriecursus, het is een dagcursus. Binnen die ene dag leer je niet alleen alle auto theorie aan, je maakt ook nog eens je examen bij het CBR! Het kost je dus weinig van je kostbare tijd.

Onze cursus is ook nog eens zeer scherp geprijsd. Voor maar 89 euro ben je binnen 1 dag geslaagd. Hier zitten ook nog eens drankjes, de lunch, het lesmateriaal, je reservering bij het CBR en vervoer bij inbegrepen. Alleen komen de kosten van het examen er nog bij, deze moet je zelf bij het CBR betalen. De prijs van het examen is 34,50.

Je hoeft geen kosten te maken voor het aanschaffen van boeken. Deze heb je namelijk bij onze cursus niet nodig. Al het lesmateriaal waar wij mee werken ligt al voor je klaar in het lokaal. Jij hoeft dus alleen je goede humeur en je ID-kaart mee te nemen. Zonder ID-kaart of geldig paspoort is het niet mogelijk om examen te doen bij het CBR. Vergeet deze dus niet mee te nemen!

We leren je alles op een relaxte manier aan

Om 07.00 verwachten we je in de les. Het liefst een beetje uitgeslapen en met een goed humeur, we willen namelijk positief knallen. Alle lesstof die je moet weten voor het examen, zoals verkeerslichten, verkeersregels, verkeerswetten en bijzondere situaties worden je op een relaxte manier aangeleerd. Als we klaar zijn met leren is het precies tijd om te lunchen. Hierna maken we ons op om richting het CBR te vertrekken. Examentijd. Gefeliciteerd, je bent binnen 1 dag geslaagd!

Je kan bij ons een cursus scootertheorie, motortheorie en autotheorie volgen. Heb je interesse om een van onze dagcursussen te volgen? Neem dan contact met ons op of schrijf je in via de website.

  

https://www.gelijkgeslaagd.com/