PNR Merchandising
Image default
Aanbiedingen

Eenpersoons dekbed vs tweepersoons dekbed

Eenpersoons dekbed vs tweepersoons dekbed 

 

Stelletjes die voor het eerst gaan samenwonen lopen op tegen allerlei verschillen. De één heeft een hekel aan rommel in huis en kranten die op tafel blijven liggen, terwijl de ander zich groen en geel ergert aan een vaatwasser die nooit wordt uitgeruimd. Naast deze discussies, vindt er ook vaak een discussie plaats over welke dekbedovertrekken er uiteindelijk op het bed belanden. Sommigen zweren namelijk bij een eenpersoons dekbed en anderen zullen niet lekker slapen als er geen tweepersoons dekbed op de boxspring zal liggen. In dit blog vergelijken we de twee opties met elkaar, zodat je weer munitie hebt voor je discussie. 

 

Transpireren 

 

Wat is het toch heerlijk om lekker warm onder de dekens te liggen na een vermoeiende werkdag op kantoor, hè? Helaas krijgen sommigen het dusdanig warm onder de dekens dat ze er behoorlijk van gaan transpireren. Voor jezelf is dat nog niet zo erg, maar voor je geliefde kan dit een minder aangename ervaring zijn. Daardoor moet de wasmachine vaker aangeslingerd worden dan je zou willen en daarmee verbruik je weer meer energiekosten. 

 

Knuffelen 

 

Kies je voor een eenpersoons dekbed, dan is de knuffeltijd voorgoed voorbij. Want zeg nou zelf: ’s winters ga je niet met z’n tweeën onder een eenpersoons dekbed liggen als jullie liggen te klappertanden. Dit kan mogelijk zijn weerslag hebben op jullie relatie, want een goeie knuffelpartij doet iedere relatie goed. 

 

Coconnetje

 

Kies je voor een tweepersoons dekbed, dan kun je niet echt meer een coconnetje maken. Bij een tweepersoons dekbed ontstaan er vaak gapende gaten en dat kan best koud zijn als je liever je eigen gezellige holletje creëert. 

 

Koukleum 

 

Als je een echte koukleum bent en het niet zo snel warm krijgt in bed, kan een tweepersoons dekbed een betere optie zijn dan een enkel dekbed. Je kunt je ijsklompjes dan lekker aanwrijven tegen je partner, waardoor je koude voeten binnen een mum van tijd veranderen in voeten die wél lekker warm aanvoelen. Naderhand kun je de rest van de nacht een beroep blijven doen op de warmte van je partner, waardoor je de hele nacht verzekerd bent van een aangename lichaamstemperatuur. 

 

https://www.dekbedovertrekkenenzo.nl/