PNR Merchandising
Image default
Aanbiedingen

Het zwembad opruimen

In de zomermaanden heb je heerlijk kunnen zwemmen, relaxen en afkoelen in het zwembad. Na verloop van tijd nemen de temperaturen af en is het tijd om het zwembad op te gaan ruimen. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan het opruimen van het zwembad. Allereerst moet het water natuurlijk uit het zwembad. Vervolgens dien je het zwembad schoon te maken en netjes op te bergen. Ga netjes om met jouw zwembad, zodat je volgend jaar opnieuw kunt genieten van het zwembad in jouw tuin. Wij vertellen jou graag meer over het opruimen van jouw zwembad. Lees snel verder en ontdek meer over het opruimen van jouw Intex metal frame zwembad

Leeg laten lopen met tuinslang 

Vele mensen hebben wel een tuinslang in huis. Door middel van een tuinslang kun jij redelijk eenvoudig het zwembad laten leeglopen. Dompel de tuinslang onder in het zwembad, zodat de hele slang vol komt te zitten met water. Het uiteinden knijp je dicht met je handen. Leg het ene uiteinde neer in het zwembad en het andere uiteinde bij de afvoer. Wil het water niet op gang komen? Zuig dan iets aan de tuinslang, zodat het water de juiste stroming krijgt. Het trucje werkt het beste als er hoogte verschil zit tussen het zwembad en de afvoer. De afvoer ligt dan vanzelfsprekend op een lager deel. Houd tussendoor in de gaten dat de slang door blijft lopen, anders wacht je voor niets. De slang kan verstopt raken door andere bladeren of viezigheden. Houd dit dus goed in de gaten. 

Zwemwater in de tuin 

Het schone zwemwater kan je in principe gewoon in de tuin laten stromen. Na een aantal droge zomermaanden is de tuin jouw dankbaar voor een beetje water. Je moet goed opletten, want het gaat hier om schoon zwemwater. Velen van ons gebruiken chloor om het zwemwater schoon te houden. De tuin wordt alleen niet vrolijk van het chloor. Het chloor houdt niet alleen jouw zwembad schoon, maar zorgt daarnaast ook voor vernieling van de planten in jouw tuin. Het chloor brengt schade aan de wortels, het gras en de planten. Het chloorwater kun je afvoeren via het riool door middel van een slang. 

https://www.uwbuitenspecialist.nl/