PNR Merchandising
Image default
Aanbiedingen

Wat maakt de driewielfiets zo bijzonder?

Wat maakt de driewielfiets zo bijzonder?

Je hebt vast wel eens een driewielfiets voorbij zien gaan. Het is een fiets met drie wielen waarvan twee wielen zich achteraan de fiets bevinden. Het is een bijzondere fiets die een oplossing voor veel mensen biedt om toch zelfstandig ergens heen te kunnen. Wat deze fiets zo bijzonder maakt en wat de mogelijkheden zijn, leggen we hier aan je uit.

 

Een bijzondere fiets

Een driewieler is zo bijzonder omdat het fietsen voor veel mensen toegankelijk maakt. Omdat de fiets extra stabiel is, kun je gemakkelijk opstappen en hoef je bij een stoplicht of rotonde niet af te stappen. Hierdoor is de kans op vallen door evenwichtsverlies eigenlijk niet mogelijk. Zo kunnen oudere mensen, maar ook mensen met evenwichtsproblemen of een handicap zelfstandig fietsen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om actief en fit te blijven, zo kan vrijwel iedereen dagelijks bewegen en lekker naar buiten. 

 

Duofiets

Een duofiets is een variant van de driewieler waarbij je met z’n tweeën op de driewieler kunt fietsen. Dit maakt een fietstocht extra leuk en gezellig. Je kunt onderweg gemakkelijk met elkaar kunt praten, overleggen en liedjes zingen. 

 

Elektrische ondersteuning

Je kunt een driewieler ook met elektrische ondersteuning krijgen. Dit is super handig wanneer je graag fietst en langere afstanden wil fietsen. Met de elektrische ondersteuning kun je net wat sneller en een stuk verder fietsen. Zo kun je er een hele middag op uit met de fiets!

 

Is het wat voor jou?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van de driewielfiets? Vraag dan eens een proefrit aan om een driewielfiets te proberen. Hierdoor kun je er een in het echt zien en er zelf een rondje op rijden.  Er zijn verschillende fietsen en er zit vast ook wel een voor jou bij! Wist je dat je heel veel opties zelf kunt toevoegen aan een fiets? Zo kun je bijvoorbeeld er voor kiezen om de stoel te laten draaien zodat je makkelijke op- en afstappen kunt. Er zijn veel mogelijkheden om de fiets helemaal te laten aansluiten op jouw wensen.

https://www.huka.nl/