PNR Merchandising
Image default
Bedrijven

De perfecte beursstand kopen

Bedrijven die regelmatig naar een evenement of een vakbeurs gaan weten hoe belangrijk het is dat er een goede beursstand wordt ontworpen. Zo’n stand heeft een duidelijke link naar het bedrijf en is voor de bezoekers als zodanig herkenbaar. Daarnaast moet het ontwerp zo uniek zijn, dat de stand veel bezoekers aantrekt. Want voor een succesvolle beurs moet je in staat zijn om je verhaal aan zoveel mogelijk geïnteresseerden te vertellen. Als er vaak wordt deelgenomen aan een beurs is het financieel aantrekkelijk om een beurs stand te kopen. Dat kan bij Isyfair.

Eerst een stand huren

Isyfair is vooral bekend van het op maat ontwerpen van een beurs stand. Bedrijven kunnen zo’n stand vervolgens huren. Dat is handig, want Isyfair zorgt er ook voor dat de beurs stand naar het evenement wordt vervoerd en dat de stand op tijd is opgebouwd op de beursvloer. Naast het verhuren van een beurs stand kun je bij dit bedrijf ook een beursstand kopen. Dat kan een exemplaar zijn dat al een aantal keren bij het bedrijf is gehuurd. Met de beursstand kopen ben je financieel voordeliger uit. Isyfair biedt kopers daarnaast een aantrekkelijke service aan.

Opslag en standbouw

Als een bedrijf een beurs stand koopt, kan het ervoor kiezen om die stand daarna zelf op te bouwen, af te breken en op te slaan. Maar dat is erg omslachtig. Bij Isyfair werken specialisten die dit werk veel sneller en efficiënter kunnen doen. Het is daarom erg handig dat je bij de gekochte beurs stand dezelfde service kunt krijgen als bij een gehuurde beurs stand. Dat betekent dat de gekochte stand bij Isyfair wordt opgeslagen. Als er een beurs is zorgt Isyfair ervoor dat de stand op tijd is opgebouwd en na afloop van de beurs weer worden opgeruimd.