PNR Merchandising
Image default
Bedrijven

Met online vastgoedbeheer software van dit bedrijf maakt u uw werkzaamheden uiterst overzichtelijk

Wanneer u werkt als vastgoedbeheerder, is het van groot belang om de verschillende aspecten van uw werkzaamheden overzichtelijk op een rijtje te hebben. Daarbij kan de juiste vastgoedsoftware de nodige houvast bieden. Informant Software uit Wateringen biedt verschillende modules aan qua software voor online vastgoedbeheer, waarmee uw werkzaamheden u aanzienlijk eenvoudiger worden gemaakt.

Combineren maar!

Door de verschillende modules te combineren, ontstaat een totaalpakket aan vastgoedsoftware. Een voorbeeld is de module Onroerend Goed Beheer, waarmee u op een eenvoudige manier het technisch en financieel beheer van uw wereldwijde vastgoed beheert. Met de module Informant Financiële Administratie voert u één of meerdere boekhoudingen, en de module Informant Facturering biedt – zoals de naam doet vermoeden – uitgebreide ondersteuning bij facturering.

Sinds 1990 uw specialist in vastgoedbeheersoftware

Al sinds 1990 houdt dit bedrijf zich bezig met de ontwikkeling en implementatie van gespecialiseerde software voor vastgoedmanagement en VvE-management. Wanneer u kiest voor vastgoedsoftware van dit bedrijf, zult u verschillende voordelen ervaren:

  • Met deze vastgoedmanagementsoftware beheert u onroerend goed van uzelf en van derden;
  • Het vastgoedbeheerprogramma biedt uiteenlopende mogelijkheden voor technische en financiële zaken;
  • Met behulp van de online software voor vastgoedbeheer legt u een uitgebreide database vast, waarin u veel gegevens onderbrengt zoals gegevens over eigenaren, foto’s, huurders en technische details.

De experts van dit bedrijf vertellen u graag meer over de voordelen van het gebruik van deze software.

Stel uw vragen met betrekking tot de software van dit bedrijf direct

Als u interesse heeft in de software van dit bedrijf, neemt u direct contact met ze op. Wilt u eerst meer weten over de vastgoedsoftware van dit gespecialiseerde bedrijf, of heeft u andere vragen voor deze experts? Ook dan neemt u gerust contact met ze op via hun website. Zij adviseren u graag met betrekking tot de verschillende modules en het gebruik daarvan, zodat u optimaal kunt profiteren van deze geavanceerde online software voor vastgoedbeheer.