PNR Merchandising
Image default
Afvalverwerking

Dreamwork is teamwork

Het samenwerken in een goed en hecht team werkt vaak effectief voor het bedrijf; door goed teamwork én goede communicatie zal je al snel merken dat alle bedrijfsprocessen op rolletjes lopen en dat je samen een hele hoop voor elkaar krijgt. Maar wist je dat het altijd beter kan? Door het implementeren van nieuwe machines en geüpdatete apparatuur, kan je ervoor zorgen dat de bedrijfsprocessen nóg soepeler verloopt. Je zou hiervoor bijvoorbeeld nieuwe banden voor in een fabriek kunnen aanschaffen, zoals een transportketting, transportbaan, schakelbaan of transportketting. Door aanschaf van zulke banden, kan je ervoor zorgen dat producten sneller van A naar B komen binnen het bedrijf; scheelt personeelsleden en dus geld, en je zal er een nog hechter (want kleiner) team door krijgen!  Ben je op zoek naar het verbreden of vernieuwen van de machines binnen jouw fabriek? Lees dan snel met ons mee. 

Ga met een goede partij in zee

Wanneer je jouw opties voor nieuwe machines aan het verkennen bent, raden wij aan om alle tegens en voor goed af te wegen. Welk bedrijf claimt de beste kwaliteit te leveren, en zijn er wellicht ‘bevriende’ collega’s in de branche die recentelijk een bedrijf hebben ingeschakeld voor nieuwe machines? Ga dan even bij hen na welk bedrijf voor hun goed gehandeld heeft. Natuurlijk vind je op internet ook veel reviews. Buiten het checken van andermans mening, is het natuurlijk ook altijd goed om te kijken welke prijzen er gehanteerd worden en om deze te vergelijken.  

Hebben transportbanden zin voor jouw bedrijf?

De aanschaf van transportbanden of rollenbanen kunnen een hoop betekenen voor jouw bedrijf of fabriek, maar je moet uiteraard wel nagaan of het zin heeft om het überhaupt te implementeren in jouw bedrijf. Het zou onwijs zonde zijn als je zo’n machine alleen aanschaft voor een stuk A tot B welke maar een aantal meters lang is. Hoewel je op den duur de investering vast terug zou verdienen, is het natuurlijk ook een hoop tijd om het implementeren van een nieuwe machine te bewerkstelligen. Ga dus voor jezelf na of je écht voordeel kan halen uit de aanschaf van een transportband!

 

https://www.acb-transportbanden.nl/