PNR Merchandising
Afvalverwerking

Een grofvuil container maakt elke bouwklus of sloopklus aangenamer!

De woning thuis verbouwen of de tuin een ingrijpende renovatie geven zijn klussen die een hoop tijd en aandacht vragen. U moet aan veel denken. Zeker als u sloopwerkzaamheden heeft gepland, is het belangrijk om te zorgen voor het efficiënt opruimen van grofvuil, puin, bouwafval of GFT-resten. Een grofvuil container huren en die bij uw huis laten neerzetten, is dan een perfecte oplossing. Wat heeft u precies aan een grofvuil container en welke mogelijkheden bieden verhuurbedrijven op dit vlak?

 

Een grofvuil container heeft een grote capaciteit

Wellicht het meest aantrekkelijke van een bouwafval container huren, is de grote hoeveelheid puin en afval die u in een container kunt deponeren. Gemiddeld heeft een vuilcontainer een volume van 10 m3 tot 15 m3. Voor huis-, tuin- en keukenprojecten is dat ruim voldoende om al het afval en grofvuil in kwijt te kunnen. Een prettig bijkomend voordeel hiervan is dat u tijdens het klussen, verbouwen en/of slopen niet telkens zelf het grofvuil hoeft af te voeren.

 

U kunt veiliger werken

Een van de belangrijkste redenen om een grofvuil container te huren, is de veiligheid die u hiermee voor uzelf creëert. Bent u bijvoorbeeld bezig met de sloop van een verouderde keuken of badkamer, dan kunt u de puinresten direct in de vuilcontainer doen en blijft de plek waar u werkzaam bent netjes, veilig én benaderbaar.

 

Gemak dient de mens

Kies ook voor het gemak van een grofvuil container huren in uw regio. De huurtarieven zijn scherp, terwijl de container bezorgd, afgehaald en ook geleegd worden. Bekijk de website van bouwbak en ontdek wat de mogelijkheden zijn!