PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Geef een nieuwe draai aan jouw tuinontwerp

Een nieuwe draai geven aan de uitstraling van jouw tuin roept bij jou altijd veel creatieve ideeën op. Zo kun je de tuin er kleurrijk uitlaten zien met verschillende plantjes en bloemen, die de tuin heel wat opfleuren. Daarnaast is het mogelijk om het hele tuinontwerp om te gooien om te kunnen experimenteren met sierbestrating. Sierbestrating bestaat namelijk in vele soorten en maten en houdt veel meer in dan slechts siergrind. Hoewel siergrind zeker een speels effect kan geven aan jouw tuin, kun je ook creatief zijn met gebakken klinkers en keramische terrastegels. Ben jij op zoek naar inspiratie? Lees dan snel de onderstaande ideeën en schaf jouw tegeltjes aan bij Bricks and Stones!

Zoals net al gezegd werd, kun je heel wat leuke ideeën bedenken met gebakken klinkers. De klinkers lenen zich namelijk goed voor verschillende legpatronen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zigzagpatroon of een ellenboogverband. Kies uit diverse kleuren, waaronder rood en grijs, en wissel de gekleurde klinkers af met de grijze klinkers voor een unieke uitstraling. Niet alleen kunnen waaltjes van elkaar verschillen in kleur, maar ook door het bakproces krijgen ze een andere look. Zo bestaan er gezande en ongezande klinkers, waarbij gezande klinkers een laagje zand in de mal gehad hebben, zodat de klinker er makkelijk uit gehaald kan worden na het bakproces.

Verder kun je de tuin ook een nieuwe uitstraling geven door te kiezen voor keramische terrastegels met verschillende opdrukken. De tegels zijn zeer eenvoudig schoon te maken en behouden daarnaast hun kleur na blootstelling aan verschillende weersomstandigheden. Kun jij dus niet teveel tijd kwijt zijn aan het onderhouden van de tuin? Kies dan voor deze eenvoudig schoon te maken, kleurvaste terrastegels! Bekijk de website van Bricks and Stones voor alle varianten en krijg een persoonlijk advies van de experts.

https://www.bricksandstones.nl/