PNR Merchandising
Image default
Mode en Kleding

Geef een lingerie set cadeau

Geef een lingerie set cadeau

Voor veel stellen is het ieder jaar rondom de verjaardag weer een hele uitdaging wat je weer voor elkaar zal moeten kopen. Waar de één ieder jaar iets nieuws weet te verzinnen, komt de ander jaar in jaar uit op hetzelfde cadeautje uit. Ook voor een partner is het logischerwijs niet leuk dat je ieder jaar hetzelfde luchtje moet kopen en wil je je partner vast ook een keer verrassen met iets anders. Het kopen van lingrie is dan een perfecte manier om te zorgen voor een origineel cadeau. Toch is het vaak een flinke stap om lingerie voor je partner te kopen, je weet vaak niet wat ze mooi vindt en misschien is de maat ook wel een probleem. Loop jij met de gedacht een lingerie set voor je vriendin of vrouw te halen, dan zijn dit onmisbare tips!

Gewoon doen!

De allereerste en tevens ook één van belangrijkste stappen tijdens het aanschaffen van een lingerieset, is door het gewoon te doen! Het maakt namelijk helemaal niets uit hoe lang of jullie al met elkaar lopen, want een mooi lingeriesetje, dat kan natuurlijk altijd! Want niet alleen mannen vinden een vrouw in een prachtig lingeriesetje aantrekkelijk. Je zult ook merken dat je partner ineens heel anders voor je staan wanneer ze een bh freya draagt, in plaats van een bh die al enkele jaren oud is. 

Welke stijl?

Is jouw vriendin een fanatiek sporter, dan kun je naar een prachtige stijlvol lingerie setje, natuurlijk ook gewoon gaan voor een shock absorber bh voor tijdens het sporten. Deze zijn natuurlijk in tegenstelling tot bijvoorbeeld een normale bh een stuk minder aantrekkelijk, maar dat maakt tijdens het sporten natuurlijk helemaal niets uit. Door goed naar je vriendin te luisteren en te horen wat ze echt mooi vindt, zal je merken dat succes gegarandeerd is!

De maat

Wanneer je op pad gaat om daadwerkelijk over te gaan tot de aankoop, dan is het wel belangrijk dat je beschikt over de juiste maat. Het is dus verstandig voor de tijd wat research te doen en in haar kast te duiken, zodat je de juiste maten weet. Is je vriendin of vrouw zwanger en draagt ze vaak een voedings bh, dan is het verstandig deze maten even achterwege te laten. De kans dat de cupmaat na afloop van de zwangerschap weer iets afneemt, is namelijk vrij groot. Zorg er dus voor dat je goed je huiswerk doet, dit voorkomt teleurstellingen.