PNR Merchandising
Image default
Aanbiedingen

Alles wat u moet weten over entresolvloeren

Alles wat u moet weten over entresolvloeren

Een entresolvloer, misschien heeft u er al wel eens over gehoord, misschien ook nog niet. Dit is een zelfdragende staalconstructie die als extra verdieping in een bedrijfspand, magazijn, maar ook sportschool of warenhuis kan worden geplaatst. Een entresolvloer is een hele mooie uitkomst wanneer uw bedrijf in een groeispurt zit en u hierdoor snel meer ruimte nodig heeft. Verbouwen of verhuizen zijn dan kostbare en tijdrovende aangelegenheden die u het liefst als allerlaatste optie wilt houden. Benieuwd wat de toepassingsmogelijkheden en voordelen zijn van een entresolvloer? Hieronder leest u alles wat u moet weten over entresolvloeren.

 

Andere benamingen voor entresolvloer

De benaming entresolvloer komt van oorsprong uit het Frans en kan als volgt worden vertaald: entre = tussen en sol = vloer. Een andere benaming voor een entresolvloer is dan ook tussenvloer. Daarnaast zijn er nog enkele andere benamingen waaronder deze zelfdragende stalen constructie door het leven gaat. Denk aan verdiepingsvloer, etagevloer, systeemvloer of Mezzanine vloer.

 

De toepassingsmogelijkheden

Een entresolvloer wordt vooral toegepast in hoge ruimtes om zo de ruimte optimaal te kunnen benutten. Denk bijvoorbeeld aan een magazijn. Hier is het plafond vaak zo hoog dat er al snel ruimte verloren gaat. En dat is natuurlijk ontzettend zonde! Heeft u bijvoorbeeld geen ruimte meer om nog een extra stelling te plaatsen? Met een entresolvloer kunt u er in een handomdraai tientallen vierkante meters bij krijgen. Naast magazijnen kan een entresolvloer ook een uitkomst zijn in warenhuizen en sportscholen. Zo heeft u bijvoorbeeld een extra verdieping om fitnessapparaten neer te zetten.

 

De voordelen

In vergelijking met verbouwen of verhuizen, kunt u met een entresolvloer behoorlijk wat geld, maar ook tijd besparen. Een entresolvloer is namelijk zo geplaatst. Dit kunt u helemaal zelf doen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het plaatsen van de vloer uit te besteden aan specialisten. Bovendien kan de vloer eenvoudig gedemonteerd worden mocht u de vloer toch willen verplaatsen. Of wat dacht u van uitbreiden? Entresolvloeren worden op maat gemaakt en kunnen wanneer gewenst verder worden uitgebreid. De mogelijkheden zijn eindeloos! Informeer ernaar bij de specialisten van Nolte Mezzanine.

 

https://www.noltemezzanine.nl/