PNR Merchandising
Auto's en Motoren

Agrituning: de chiptuning voor al uw landbouwvoertuigen bij de specialist

U bent helemaal tevreden met de chiptuning die het vermogen van uw persoonsauto verbeterde. Nu wilt u ook de prestaties van uw grotere, landbouwvoertuigen verbeteren. Bij een specialist als Chip Performance is dat perfect mogelijk! Zij bieden naast chiptuning voor auto’s ook chiptuning en ecotuning voor landbouwvoertuigen, rupskranen, mobiele kranen en zelfs voermengwagens. Op deze manier verbetert u de prestaties van al uw voertuigen of zorgt u voor een efficiënter verbruik van brandstof, zonder dat u zelf aan uw tractor moet sleutelen. Omdat er bij deze vorm van chiptuning geen externe module wordt geplaatst, is deze aanpassing bovendien onzichtbaar voor dealers en importeurs.

Bereken de prestatiewinst na chiptuning van uw voertuig

Via een vriend in de autowereld heeft u geleerd dat er een manier bestaat, genaamd chiptuning, om de chips van uw auto te optimaliseren en het vermogen te verhogen. Voor u dit echter laat uitvoeren door een specialist, wilt u graag weten wat de prestatiewinst is van chiptuning. Gelukkig berekent u dit op voorhand eenvoudig bij Chip Performance. U vult enkele gegevens in over uw voertuig, zoals het merk en type, en u ziet meteen de verandering in vermogen en koppel die chiptuning u zal opleveren. Ook het kostenplaatje is meteen duidelijk weergegeven bij deze specialist. Optimaliseer programma’s met chiptuning, een veilige en handige manier om het beste te halen uit uw auto.

Weet u wat chiptuning is?

Bent u een echte petrolhead die elk weekend in de garage doorbrengt op te erken oom de auto? Sleutelt u graag aan uw eigen voertuig? Heeft u al eens gehoord van chiptuning, maar weet u niet echt wat het betekent. Chip Performance, de specialist in chiptuning, legt het graag uit. Op de site schrijft deze specialist dat chiptuning een manier is om het vermogen van een auto te vergroten, zonder de motor te beschadigen. Een moderne auto bevat namelijk chips die heel wat programma’s en processen van het voertuig besturen. Zo ook het vermogen, de turbodruk, de ingespoten hoeveelheid brandstof en het ontstekingstijdstip. Chiptuning maakt het mogelijk deze programma’s te optimaliseren en zo ook de prestaties van uw auto op te krikken.