PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Afscheidscadeau collega

Het vinden van een gepast afscheidscadeau voor een collega is niet altijd even gemakkelijk. Toch moesten we eraan geloven en iets leuks bedenken met de mensen van onze afdeling. De dame in kwestie, die na 22 trouwe jaren het bedrijf ging verlaten vanwege haar welverdiende pensioen, had recht op een fraai geschenk, zo besloten wij. Wanneer je jarenlang samenwerkt met iemand, dan ontstaat er een hechte band. In mijn geval is er ook een hechte vriendschap ontstaan, en we hebben nog steeds met enige regelmaat contact met elkaar. Vaak breng je met collega’s meer tijd door dan met je eigen familie. Wanneer er op privégebied iets speelt, dan deel je dat toch vaak met collega’s met wie je een hechte band hebt. Een afscheidscadeau voor een collega, moet mijns inziens een teken zijn van respect. Bij voorkeur moet een afscheidscadeau voor een collega iets tastbaars en iets blijvends zijn. Na 22 jaar trouwe dienst kan je niet komen aanzetten met alleen een lullig bosje bloemen en een cadeaubon. Dat zou goedkoop en respectloos zijn. Afgezien van de bos bloemen en een all-inclusive weekendje weg hadden we ook een etentje georganiseerd. Het mooiste cadeau werd overhandigd tijdens het etentje. Samen met collega’s hebben we een boek samengesteld over haar. Het is een prachtig boekwerk geworden, dat volstaat met foto’s en verhalen. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen voor de invulling. Zo hebben we ook haar man en kinderen erbij betrokken.

Afscheidscadeau collega bij Jilster

Een dergelijk afscheidscadeau voor een collega via Jilster natuurlijk! De vertrekkende collega was razend enthousiast en zichtbaar geëmotioneerd  toen ze door het boek bladerde. Het boekwerk ziet er dan ook schitterend uit. Het boekwerk is mooi opgemaakt, voorzien van een harde kaft en en fraai vormgegeven. Het ziet er zeer professioneel uit. Je mag wel stellen dat het een uitstekend afscheidscadeau voor een collega is. Iedereen die een afscheidscadeau voor een collega wilt kopen, raad ik aan om de website van Jilster te bezoeken.

Boeken en tijdschriften

Bij Jilster kan je terecht voor een prachtig afscheidscadeau voor een collega. Het zelf samenstellen van een boek of tijdschrift is ook ontzettend leuk om te doen. Je kan een dergelijk boekwerk kiezen als afscheidscadeau voor een collega, maar ook voor een bruiloft of verjaardag is het uitermate geschikt. Bezoek daarom de website van Jilster en bekijk de mogelijkheden.